Ostalo > Offtopic

RASKIDANJE

<< < (8/35) > >>

laracroft:
u svakom slucaju nisam za prijateljstva sa bivsima........da ste bili predodredjeni da budete prijatelji od pocetka ne biste se ni smuvali

postovanje posle znaci cestitati slavu,rodjendan,kad se vidite na ulici pozdravite se i to je to.

sta kooji moj sad tu,imas gomilu pravih drugova
ako je ona ostavljena a nije to zelela uvek ce koristiti kontakt za nesto vise ili za cist sex a ni jedno ni drugo nije ok
smara prosto i jednostavno.....

dulse:
ee to se slazem Laro.... samo iskreno ja ne bih ni rodjendane cestitala... evo recimo meni to postaje bezmisleno obziro da sam sa tim frajerom raskinula pre 2 godine.. a kao `srecan rodjendan`..... ma bezi bre...  kad te sretnem.. cao kako si je sasvim dovoljno.....  
ako hoces sex sa bivsim brate lepo nazoves i pitas/zamolis ili sta vec.... :D

bush:

--- Citat: laracroft ---u svakom slucaju nisam za prijateljstva sa bivsima........da ste bili predodredjeni da budete prijatelji od pocetka ne biste se ni smuvali

--- Kraj citata ---

Nije tacno. Uopste. Koliko devojaka sa kojima sam hteo nesto su mi postale drugarice i obrnuto. Nema tu sudbine, sve je kako se postavis.

bajic:
Prijateljstvo posle sexa.
Tesko ali, svi smo razliciti.

dadap:

--- Citat: bush ---
--- Citat: laracroft ---u svakom slucaju nisam za prijateljstva sa bivsima........da ste bili predodredjeni da budete prijatelji od pocetka ne biste se ni smuvali

--- Kraj citata ---

Nije tacno. Uopste. Koliko devojaka sa kojima sam hteo nesto su mi postale drugarice i obrnuto. Nema tu sudbine, sve je kako se postavis.
--- Kraj citata ---

Da ali "...hteo nesto..." znaci nisi bio sa njima.
Slazem se da bi trebalo ostati u OK odnosima, ali sad bas neko druzenje ne veruje da je moguce. Pre ili kasnije doci ce do skakljive situacije...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju