General Bodybuilding Discussion > Članci
KAVITACIJA - ULTRAZVUČNA LIPOSUKCIJA
Alek:
Brate Peđa, jelovnik sam na brzinu sastavio sam uz smernice sa teme "1.2.3-TRBUSNJACI ZA LETO SU TU". Pazio sam da uvek, naročito prva 3 dana u nedelji bude dovoljno proteina da ne bih gubio mišićni masu. Ti se naravno neuporedivo bolje razumeš u materiju, ne mogu te ja dostići nikad. I za tih par tačaka koje si mi naveo,
1. da, jesam lenj, hoću lak način
2. lično sam protiv noževa i operacija apsolutno
3. i 4. OK ĐENERALE, RAZUMEM :) samo sam hteo da proverim sa ljudima, ne bih experimentisao i bacao pare ako ne mora.
Nećeš valjda da me psuješ. Bio je iskren pokušaj.
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---naročito prva 3 dana u nedelji bude dovoljno proteina da ne bih gubio mišićni masu
--- Kraj citata ---
ali prijatelju ocigledno da si GRESIO
i VISAK PROTEINA NE VALJA!!!
ukoliko tebi treba 200 gr npr u toku dana a ti uneses 250...onih 50 gr sta mislis gde ce da zavrsi?...pa tako x nekoliko dana x nekoliko nedlje itd itd itd itd.......
ramzisli malo...
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---bilo bi dobro d aneko pojasni mehanizam trosenja ili talozenja triglicerida, tj, ako imamo povisen nivo masti u krvotoku, koliko taj nivo opstaje visok, da li se mast talozi u telu i kojom brzinom...
--- Kraj citata ---
to je buraz vec postavljenje anamneze tj pricanje o bolesti jer je masnoca u krvu BOLEST a ne popratna pojava
imas dva coveka koji se isto hrane na selu i jedan imam taj problem a drugi zdrav kao dren
jednostavno poremecaj funkicnisanja odredjenih organa i kao krajnji reuzlatat je to...na zalost
tako da ovo se ne moze objasnjvati sa ovog stavnostia tj stavnoista ovoga...neznam kako bih i nazvao ovo u opste jbt...
kao sto rekoh...j
au opste ne mogu da verujem da o vome i raspravljam
Alek:
--- Citat: Pedja_Petrovic Januar 18, 2010, 06:21:23 pre podne ---
--- Citat ---naročito prva 3 dana u nedelji bude dovoljno proteina da ne bih gubio mišićni masu
--- Kraj citata ---
ali prijatelju ocigledno da si GRESIO
i VISAK PROTEINA NE VALJA!!!
ukoliko tebi treba 200 gr npr u toku dana a ti uneses 250...onih 50 gr sta mislis gde ce da zavrsi?...pa tako x nekoliko dana x nekoliko nedlje itd itd itd itd.......
ramzisli malo...
--- Kraj citata ---
Pa meni je i trebalo tada oko 210 g proteina, i kako sam smršao za 3 nedelje oko 6-7kg kao što sam rekao, prva pomisao mi je da bih bez onih 50-ak dodatnih grama izgubio samo još kilogram mišića više ): Možda sam preterao sa zgibovima i propadanjima pa je došlo do katabolizma mišića, nemam pojma :((( Možda sam trebao da uzimam glutamin, čiste BCAA ja to tada nisam znao...
Ako ti kažeš da je višak proteina loš, možda probam upravo tako ;)
--- Citat ---ako pricamo o otpustanju vise stotina grama masti, covek bi morao da istrosi 3-4 hiljade kcal u jako kratkom roku da bi istrosio tu mast ??
--- Kraj citata ---
@-sszgo-
-Upravo sam tako razmišljao, šta je par hiljada kalorija, uz aerobni sport i smanjenje kalorijskog unosa od 1000 - 1500 na dan, deficit od 3-4 hiljade je tu kroz najdalje 3 dana
nenadns:
ako si izgubio 6-7 kilograma za 3 nedelje onda si bio u OGROMNOM kalorijskom deficitu...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju