Ostalo > Offtopic

tuga!!!

<< < (3/11) > >>

SAJ:
Laka mu crna zemlja.
 Shto je josh tuznije, na kraju nece biti adekvatno kaznjeni.

Sport boy:
Upravo tako SAJ,to je greska koja se ponavlja,i vrti u krug.Kad bi kaznili nekoliko njih po 15-20 god zavisi od zlocina,da vidis kako bi se smirili.

breshahils:
..........neznam šta čovek da kaže na ovo....

RIP
Mene su ionako ostavili bez teksta par minuta

Radomir:
Pa kuda ide nasa omladina. Jeza me podilazi kada vidim da se u skolama postavljaju kamere, i patroliraju cuvari. Ja sam isao u skolu do  1998. Ni mi nismo bili cvecke, tukli smo se, ali sutradan svi zajedno igramo fudbal. Nisu nam bile potrebne ni kamere ni cuvari. Vise nema fer tuca. Potucemo se malo i posle gotovo. Sada se tuku do istrebljenja, i to naravno 15 na jednoga. To je ta generacija koja je rasla za vreme sankcija i ratova.  Njih su ucili da je cool biti kriminalac i da jedino tako moze da se uspe. Mnogo toga loseg nam se desilo devedesetih godina i sada ispastamo zbog toga. Porodici izrazavam najdublje saucesce, a drzavi porucujem da mora ovim problemom ozbiljno da se pozabavi. Nije to izolovan slucaj.

igor2806:
pa i ja sam imam 17 god,i ne prodje ni jedan petak subota ,ili neki izlazak u grad da ne bude par tuca u kaficu-gradu,i to u glavnmom ovo moje godiste ili do 20 god,..to nije normalno,i to je uvek neka masnovna tuca,ili 10 na jednog,na ljetnom raspustu ...
rip za ovog momka nek pociva u miru!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju