Ostalo > Offtopic
tuga!!!
BuKi_pit:
radi takvih mi se i ne ide u grad ista situacija je i u Bosni ova djeca furaju pogresne stvari, samo treba vratiti pendrek policiji i dobre kazne nek jednog objese sigurno ce drugi razmisliti hoce li nekog ubiti na smrt. najgore mi je kad u clubu 5 njih tuce jednog jadnika
sasacg:
Gore je sad nego u doba sankcija,ratova i nemastine...
Sasa Dimitrijevic:
--- Citat: BuKi_pit Januar 16, 2010, 11:50:09 posle podne ---. najgore mi je kad u clubu 5 njih tuce jednog jadnika
--- Kraj citata ---
Najgore je kad niko cak i ne pokusava da spreci to.. Ni to obezbedjenje, ni ostali mladici koji su se zatekli tu.. A o policiji ako je stvarno prisustvovala, onda nemam reci.. treba i te policajce pohapsiti ako su gledali tucu a nisu se mesali...
cartell:
klasicne picke ..a o zandarima ne treba vise trositi reci.ima ih kad ne treba,a da uskoce u vatru im ne pada na pamet i uvek ce smisliti neki otrcan razlog...tuga..
nellle:
decko je poginuo zato sto je skocio za druga,koji se kasnije u tuci kao i ostali njegovi drugovi povukao i ostavili njega samog!!!!
e to su jos vece picke od ovih sto su ga ubili!!!!
to je prvo bila masovna tuca da bi svi pobegli a on ostao...
decko je 10 minuta lezao nepomican na zemlji,niko mu nije prisao,niko nije zvao hitnu....uzas!!!!
majke im ga nabijem
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju