Ostalo > Offtopic
PRIJEMNI OMG
laracroft:
markoni bilo je upuceno cupi ju ne tebi,za prava znam kako je bila sam na debatama na privantom i svi koji su dosli sa drzavnog u union kazu da im je super i da puno toga prakticno rade.
a kod vas od 8h ujutroocekas do 12nocu i onda ti kazu dodji sutra u 8.ko jos ima koncentraciju ceo dan ceka mrzi ih da podele studente u grupe i onda te obore u 23h nocu
H2SO4:po prvi put se slazem s tobom,pocecu da te gotivim
mislim da je covek sve rekao......
koji visi nivo,na drzavnom,svaki predmet pocinju od aristotela!!
zavisi koji posao radis,ali znas prolazimo tehnolosku revoluciju,svaka firma ima komp,sve radis preko excela,ili komp radi za tebe,formule jednacine sta hoces,odavno se ne radi vise peske,.....
pmf je fax za sebe,prirodne nauke kao i u medicini nema mnogo izmisljanja sto je neko rekao tople vode,ali prava medicina ekonomija su najkorumpiraniji,ja g;lupa kad sam vec napustala trebala sam snimiti sve ispite,kakvi kvalitetni ljudi padaju bez razloga ,meni su roditelje zvali za anatomiju da damo1000eura ej!!!to su trgovci ljudskim zivotima,srecete se sa tim svaki dan,idijoti koji sede po klinickom centru itd.
nazalost lecice vas mamini i tatini sinovi,tih par asocijalnih genijalaca ce poslati u istrazivacek centre ili inostranstvo sta ovde da rade za300evra
accountkiller99:
Jeste PMF faks za sebe kad su u pitanju matematika, hemija i biologija, ali i tamo informatike koja strasno zaostaje. U informatici vec moz' da izmisljas toplu vodu mal' po mal'... :D
dr_rapid:
--- Citat: dulse ---ee Rapidu dragi ne slazem se sa tobom.. mozda ce da zvuci otrcano ali covek uci dok je ziv... moja keva je prof na medicinskom faxu ma zena svake nedelje cita druge knjige cita.. a covek bi rek`o oko ko oko ne moz` da se menja... cale isto tako... mislim iskreno meni nije cilj zavrstiti fax i tu stati sa ucenjem.. mada.. jbg.. nekog zadovoljavaju sitne stvari.. mene sigurno ne....
--- Kraj citata ---
Dobro dulsice, ne moj mi sad traziti dlaku u jajetu :D
Covek uci dok je ziv uopste ne zvuci, niti je otrcano, to je tako! ;)
Meni je apsurd posao i odmah kraj... Meni trenutno ne ide lose... iskreno razmisljam o doktoratu, jbg, ambiciozan, gladan... svet mi malen...ali... otom potom..
I moj stari cita odredjene nove propise, zakonike, i ja cu to sve morati da radim. Ali kad uporedim njega i staru, stara je izvukla deblji kraj, razumes ;)
HiLife:
ma samo bih volio znati kakav ce neko "skill" steci na tom mega, giga ili kako se vec zove... (NHF) brijem da je i BK isti... sigurno ce taj neko, ko studira taj fax, nakon sto polozi silne ispite (sa 10kama) uzeti malo dodatnu literaturu da popuni "rupe" u znanju... cisto zbog sebe... ma daj :)... imam par drugara koji su na tim fakultetima, i znam kakva je to smijurija... poslije tih laznih 10ki ni najosnovnije znanje (potrebno za obavljanje posla jednog ekonomiste, menadzera, bankara...) nije prisutno... medjutim, znajte da nisam toliko iskljuciv,i znam da fax nije mjerilo znanja, medjutim, studenti sa drzavnih fakulteta ne steknu dovoljno znanje i praksu a kamoli sa privatnih...
skoro sam pricao sa relativno dobrim drugarom koji je skoro zavrsio jedan slican privatni fax... u toku price, pitao me je da li moj cale (koji uzgred ima svoju privatnu firmu) slucajno treba EKONOMISTU, pa da kao malo lobiram za njega... jedino sto sam mu mogao odgovoriti je: smesan si, majke mi... pa ubijedjen sam da ti ne znas uknjiziti neke najosnovnije stvari iz knjigovodstva
ajmo, sad napadajte... :twisted: :twisted:
accountkiller99:
Aaa pa sad ce neko da krene. Cek', cek'... :twisted:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju