Ostalo > Offtopic

PRIJEMNI OMG

<< < (7/22) > >>

P:
Ajde ne kukajte... :)
Ja sam pre hmmm 4 godine polagao prijemni iz fizike i matematike na ETF-u... pa sam se na kraju igrom slucaja prebacio na masinski fakultet kojeg evo i dalje studiram... i ne... nisam pogresio sto sam to uradio ipak ;)

dr_rapid:
P.S. Dulse, znam da tebe ne zadovoljavaju sitne stvari :twisted: :twisted: :twisted: :D

accountkiller99:

--- Citat: Profimare ---Ajde ne kukajte... :)
Ja sam pre hmmm 4 godine polagao prijemni iz fizike i matematike na ETF-u... pa sam se na kraju igrom slucaja prebacio na masinski fakultet kojeg evo i dalje studiram... i ne... nisam pogresio sto sam to uradio ipak ;)
--- Kraj citata ---

E, ja za malo da upisem masinski fakultet, ali eto, zavrsih ovamo. Cesto razmisljam o tome kako bih mozda ipak trebao na masinski, jer mnogo volim masinstvo, ali ne mogu oba. :P btw isao sam u Tehnicku skolu za masinstvo i saobracaj, pa odatle tolika ljubav prema masinstvu. :)

dr_rapid:

--- Citat: Profimare ---Ajde ne kukajte... :)
--- Kraj citata ---

Dobar faks. Svaka cast... To ne zavrsava svako ;)

accountkiller99:
Ma opasan faks. Steta sto u nasoj zemlji masinci ne zive onako kako zive ovi u svetu, al' bice bolje... :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju