Ostalo > Offtopic
Kako i zašto Disney pokušava da iskvari vas i vašu decu
oktagon:
Tek cete da vidite kada se vasa podsvijest naglo aktivira, sada to ne mozete da znate ;D
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---I na kraju u svim tim crtacima prosto receno pobedi dobro..
--- Kraj citata ---
ma pobedi q..c...
meni je toliko zao onog kojota jadnog sto ga ona ptica kreshe kao budalu da je to strasno...
toliko me iznervira ona pitca da poludim od besa nekada :P :P :P
ja da sam producent vec odavno bih napravio kako je kojojt npr
scenario 1
uhvati pitcu i onda je zivu bacu u vrelu vodu ali da joj glava viri iznad i da urlice od bolova,te kada joj odapne perije i padne u nesvets onda je izvadi,i piokusa da je osvesti i onda joj na zivo izavadi unutrasnje organe i baci ih ostalim kojotima a on fino uz lagani rostilj i ladno pivo gleda zalazak sunca.
ili
scenario 2
kojoj uspeva da uhvati pticu te je uz malo muke veze za ruke i krila i naravno za glavu te uz pomoc 5 konja razvlaci je na sve strane sveta dok ne dodje do potpunog odvajanja udova od trupla te uzima noz i uz francusku obradu vadi unutrasnje organe i cerupa perije i nako malo muke,poziva sve svoje drugare na obilnu veceru...
ili
scenario 3.
jednostavno je uhvati za vrat i nabije joj glavu pod vodu i kara je od nazad dok se ova na udavi...
ili scenario 4
ma dosta...svasta mi pada na pamet
Bare:
--- Citat: tenssa Mart 28, 2010, 11:26:09 pre podne ---Kako uvjek za**bete taj quote. :) :)
....
--- Kraj citata ---
To se i ja pitam :)
Nego da se vratimo na temu, nije naivno ni malo, mozda se nece svi upecati, al vecina oce, uostalom Novi Zavet je svima dat na citanje celom covecanstvu, pa ko oce nek cita i veruje ko nece ne mora, slobodna volja nam je data od stvaranja, pa nek bira ko koje carstvo oce.
@PEDJOS
Isto ti je i sa Tomijem i Dzerijem, uvek onak mali baxuz pobedi macana, a za Ptoci trkacicu si u pravu, uvek sam navijao za kojota, i pucao od besa!
oktagon:
http://www.youtube.com/watch?v=0MZpWC0-r-o
;D
tenssa:
Zeznu me oktagon... :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju