Ostalo > Offtopic
Kako i zašto Disney pokušava da iskvari vas i vašu decu
breshahils:
Ahaaaaa zato sam ja sexualni manijak, to je uzrok :D
nikadsenepredajem:
ma brate,svacega tu ima,nisam odrastao uz diznijeve crtace al ako cemo sada tako,sve je otislo u klinac,nije samo iskvarena stvarnost,iskvarena je svest o zivotu samom,recimo pa i veliki brat ima ono oko iznad kao su to proglasili za simbol satanizma! Ustvari cim mi nesto uradimo i osetimo malu ali veoma malu grizu savest,i o tome ili pricamo ili samo pomenemo,shvatimo da to u neku ruku nije pravo sto smo uradili! Ali Boze moj,zivot bi bio dosadan i monoton da je sve lepo i bajno i nema uspona i padova (ali ko sam ja da o tome pricam,jer meni je sve super i blista,a zamislite onu decu u africi sto se u 3 dana usrece na 1 kasiku pirinca,i samo im je zelja da prezive,tako da ispadosmo nezahvalnici...)
IGOR_X3M:
--- Citat: Spartak Mart 28, 2010, 01:59:34 pre podne ---eto ja sam od malena gledao vecinom disneyeve crtane,i ne vidim da sam nenormalan ili izsatanizovan
--- Kraj citata ---
Crtani filmovi, deciji filmovi, video igrice i mnogo toga decijeg sadrzi veoma mnogo elemenata nasilja.
Ja kad se okrenem oko sebe ne vidim da je ovaj svet bajan.
nikadsenepredajem:
--- Citat: IGOR_X3M Mart 28, 2010, 11:12:17 pre podne ---
--- Citat: Spartak Mart 28, 2010, 01:59:34 pre podne ---eto ja sam od malena gledao vecinom disneyeve crtane,i ne vidim da sam nenormalan ili izsatanizovan
--- Kraj citata ---
Crtani filmovi, deciji filmovi, video igrice i mnogo toga decijeg sadrzi veoma mnogo elemenata nasilja.
Ja kad se okrenem oko sebe ne vidim da je ovaj svet bajan.
[/quoute]
upravo tako,DOVOLJNO JE DA SE OKRENES OKO SEBE DA VIDIS STA JE DOSLO OVOM SVETU,da vec ne pricam o drugim kontinentima i sta se sve desava,kuda li nas vodi ovo,cuo sam jednu pricu da devojku bije momak ubija je od batina,al ona je sa njim u vezi samo zato sto je on dobar baja???!?!?! strava
--- Kraj citata ---
tenssa:
Kako uvjek za**bete taj quote. :) :)
Sto se tice gore pomenute tematike mislim da je to stvar sta imas u glavi i stvar odgoja...i ja sam kao klinjo gledao diznijeve crtace i ne vjerujem da sam nenormalan...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju