Ostalo > Offtopic

Faks i vreme ?

<< < (3/9) > >>

gaudi:
S obzirom da upisujes arhitekturu , ne tako retko ces morati da provedes ceo dan na faksu . A desavace se , narocito u prvoj god , da ces morati da crtas po celu noc . Ali kao sto je neko vec napisao , na svakom cosku postoji teretana , a tu su i pauze izmedju vezbi ... dobra organizacija i sve moze.

Buki:
pa u prvoj godini se nastava zavrsava u 3. Pauze ne postoje.
Pauze dobijam tek u drugoj godini i kasnije....

Videcemo !
svaki savet je dobrodosao.

Poz

VodaVoda:
posto smo komsije po fakltetima..evo ja se javljam za vodica savetnika :D

laracroft:
e voako iz prve ruke posto znam dosta njih koji su na arhitekturi ili skoro zavrsili;

za to moras biti i malo nadaren,ako je tako i ako to volis icice ti kao od sale,mada ono sto je istina je da nocima crtas imas vezbe nekad i neka predavanja na koja moras da ides.

e sad,obojca su u roku zavrsili nista ispod 8 ali jedan je i fazon trenirao ragbi do 2godine i prestao,nasao devojku sa arhitekture i zajedno su zavrsavali retko izlazili i ucili

ovaj drugi vec radi doktorat,ima posao u londonu ali je u fazonu izlasci ali za devojku mesta nije bilo.....

nekako drustvo devojka tezak fax i plus trening ne znam......

arhitektura je ozbiljan fax....puno praxe....

bg videces da su mu cene na evropskom nivou,ako ti tvoji daju nema frke ako ne moraces da raduckas ako hoces redovno da izlazis.....za jedan klub gde zelis alkohol da pijen npr.ako je pivo 200domace 300strano npr. ti racunaj....

negde ti je i koka kola ili sok 200kinti.....

nocu su cene vise a cesto negde nema cenovnika nego te lupe po usima tako da bilo bi lepo da imas nekog vodica u bg za pocetak :)

laracroft:
e voako iz prve ruke posto znam dosta njih koji su na arhitekturi ili skoro zavrsili;

za to moras biti i malo nadaren,ako je tako i ako to volis icice ti kao od sale,mada ono sto je istina je da nocima crtas imas vezbe nekad i neka predavanja na koja moras da ides.

e sad,obojca su u roku zavrsili nista ispod 8 ali jedan je i fazon trenirao ragbi do 2godine i prestao,nasao devojku sa arhitekture i zajedno su zavrsavali retko izlazili i ucili

ovaj drugi vec radi doktorat,ima posao u londonu ali je u fazonu izlasci ali za devojku mesta nije bilo.....

nekako drustvo devojka tezak fax i plus trening ne znam......

arhitektura je ozbiljan fax....puno praxe....

bg videces da su mu cene na evropskom nivou,ako ti tvoji daju nema frke ako ne moraces da raduckas ako hoces redovno da izlazis.....za jedan klub gde zelis alkohol da pijen npr.ako je pivo 200domace 300strano npr. ti racunaj....

negde ti je i koka kola ili sok 200kinti.....

nocu su cene vise a cesto negde nema cenovnika nego te lupe po usima tako da bilo bi lepo da imas nekog vodica u bg za pocetak :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju