Ostalo > Offtopic
Faks i vreme ?
Buki:
@VodaVoda
zasto da ne ;)
koji fakultet ? :D
@Laracroft
Pa pricao sam sa roditeljima o uzimanju posla i sl. ali rekli su da nema potrebe. Ono sto mene zanima je jedino skupljanje novca za neki skuter, motor ili sl. Znaci za moj uzitak :)
koliko moze preko leta da se uzme npr za kelnerisanje ?
to bi mozda posle ispita preko raspusta....
Sto se tice talenta, odrastao sam u kuci arhitekte, a i to je nekako porodicna tradicija jer je i deka arhitekta.
Uostalom, neka neki nislija kaze, najposecenija mesta i kafici su oni koje je moj cale dizajnirao/projektovao (broz, la scarpa, gorca, smizla itd...).
Nadam se strucnoj pomoci sa njegove strane...
Svi su mi rekli da su neprespavane noci na tom fakultetu redovne :( ali verujem da ce da se isplati !
Pa i ja racunam da cu naci vreme za teretanu u koju cu da idem direkt posle faksa 3-4 puta nedeljno, racunam, ponedeljak, sreda, petak, subota.
Verovatno prvih mesec dana necu nista da pocinjem dok se malo ne upoznam sa okolinom i vremenskim okvirima.
Ono o cemu sad razmisljam je upad na budzet, jer bi radije dao 270 hiljada na nesto drugo!
Hvala puno, i opet kazem, svaki savet dobrodosao !
@Svi
kakvo je stanje na slaviji i kako je za zivot, jer sam ja centrasko dete tj. zivim u centru Nisa....
Poz
gaudi:
--- Citat: Buki ---pa u prvoj godini se nastava zavrsava u 3. Pauze ne postoje.
Pauze dobijam tek u drugoj godini i kasnije....
Videcemo !
svaki savet je dobrodosao.
Poz
--- Kraj citata ---
Izvini Buki , ali ja sam totalno smetnuo s uma da vi sad picite po bolonjskoj .
Buki:
--- Citat: gaudi ---
--- Citat: Buki ---pa u prvoj godini se nastava zavrsava u 3. Pauze ne postoje.
Pauze dobijam tek u drugoj godini i kasnije....
Videcemo !
svaki savet je dobrodosao.
Poz
--- Kraj citata ---
Izvini Buki , ali ja sam totalno smetnuo s uma da vi sad picite po bolonjskoj .
--- Kraj citata ---
nema frke :D
polako idemo u evropu ;)
Poz
VodaVoda:
Pravni fax. A mi najcesce posecujemo Greenet, pa se vidimo od septembra :wink:
I da..moja drugarica je na arhitekturi. Tacno je da je zahtevan fax, dosta vremena se provodi tamo, vezbe , predavanja, ali kaze da je posle na ispitima gotovo mnogo mnogo lakse, ako sve lepo radis tokom godine. Tako da ono...uzivaj u onome sto volis, i nista nece biti previse tesko.
I mani se posla, kupovine automobila.. moze to previse da ti udje u krv, ti si dosao najpre da studiras, a posle da se vozikas i provodis. Tako da pazi da imas ravnotezu u svemu tome. A kakav bi ti student bio ako bi jos na samom startu imao sve uslove i uzivao maximalno. Svaki trud se isplati. I opusti se, ne razmisljaj kako sta...i sl, nego uzivaj..i sve ce doci na svom mestu :thumbright:
Buki:
e pa super !
koja si godina ? :D
sto bi amerikanci rekli, I'm legal..... :twisted: :twisted:
bas si mi dala volju ! hvala !
ja sam na jednom sajtu dobio samo negativne informacije o arhitekturi u BG-u.
Izgleda je bolonjska reforma promenila stvari na bolje jer su studenti optereceni previse i ovako, ali sada je malo bolje ;)
Vrlo se radujem BG-u i novom zivotu koji me ceka, volim da putujem, individualan sam, pa nece da bude problema :) (nadam se)
Npr. koja su najpopularnija mesta za izlazak?
recimo neka dobra house muzika ;)
I kakve poslove uglavnom rade studenti, recimo preko leta i koliko moze mesecno da se dobije!
Hvala puno.
Poz
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju