Ostalo > Offtopic
Faks i vreme ?
laracroft:
kelnerisanje nemam pojma ovde su studentski poslovi da radis preko leta na crno fazon mesecno maximalno 15000dinara!!!
ali maximum!!!!
e sad mojd drug je na arhitekturi i radi tako nekad neki projekat pa uzme vise.
ovde je house pomodarstvo tako da svaka druga diskoteka pusta house...ali pazi se srbija je cudo,postoji splav blaywatch gde se samo pusta house i nekad rnb ali dolaze ljudi koji su u fazonu narodnjaci ali oce da budu vidjeni tako da je dosta ustogljeno i fensi,a i gorile na ulazu smaraju muskarce kao da ulazis u palatu nekad te namerno puste da cekas,fazon puno je pa dok neko ne izadje,a male klinke ulaze tako sto ih lupe po dupetu!!!!!!
gaudi:
Ma moze da fizikalise i za 2000 - 3000 dnevno . Odradi 10 dana mesecno i dosta mu je . Teska fizikalija , ceo dan skoro ali em se zaradi ,em hardcore trening ;)
VodaVoda:
Ja sam za sada uspesno treca godina na pravnom :thumbleft: Tako da mozemo da kafenisemo na nekoj od pauza. Ima jos jedan kafic tamo blize vama, mislim da se zove Ariel...tako nesto, simpaticno mesto :D
Ja se trudim da realno sagledavam stvari. I onaj koji ti kaze da je sve super laze te, ali i onaj koji govori da je uzas. Postoje padovi, nova sredina, ipak neko navikavanje. Ako nista drugo, moraces da se naviknes na novi krevet :D :blob3:
jednostavno upisujes nesto sto si sam izabrao, i ako slusas tudje komentare da je tesko, onda ne verujes u sebe. Pucaj samo napred, i ne raduj se mnogo, nego uzivaj tih 3 meseci dok si na raspustu :D
A sto se tice posla..moj predlog za leto ti je neka perionica, nema sanse da ti bude toplo :D
dulse:
za koji posao dobije 3 hiljade dnevno ?
sto se tice izlazaka i muzike... zavisi koji dan gde izlazis.... jer ovde je sve rasporedjeno po danima... i svi klubovi i splavovi imaju svoje `repertoare` .. i onda lepo izaberes klub i dan i to je to
natasa:
Za fizikaliju Dulse.Moj drug uzima 25€-sad ne znam koliko je to u dinarima... :?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju