Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (113/126) > >>

Pecha:
Meni je jedan lik sto je kao stalak za infuzije koji je posle 4 meseca teretane,po onome koliko prica o BB-u,doktorirao teretanu i ishranu,kada sam ga pitao kako ima tako mali biceps rekao da on kada radi pregib za biceps spusta ruku skroz do dole pa je dize gore kako bi mu biceps bio sto duzi(kaze da ga tako razvlaci i tera da raste duzinski),a nece da mu biceps bude sto veci
Inace lik je popio 2,3kg whey-a i 500g kreatina za 10 dana i kada je kupio to pakovanje whey-a i kretaina rekao da kada on to popije izbacivace 10kg na becu(a tada je izbacivao 1x50kg) :D

thedelbooyy:

--- Citat: Pecha  Novembar 05, 2013, 11:33:31 posle podne ---Meni je jedan lik sto je kao stalak za infuzije koji je posle 4 meseca teretane,po onome koliko prica o BB-u,doktorirao teretanu i ishranu,kada sam ga pitao kako ima tako mali biceps rekao da on kada radi pregib za biceps spusta ruku skroz do dole pa je dize gore kako bi mu biceps bio sto duzi(kaze da ga tako razvlaci i tera da raste duzinski),a nece da mu biceps bude sto veci
Inace lik je popio 2,3kg whey-a i 500g kreatina za 10 dana i kada je kupio to pakovanje whey-a i kretaina rekao da kada on to popije izbacivace 10kg na becu(a tada je izbacivao 1x50kg) :D

--- Kraj citata ---
AHAHAHAHHAHAHAHH cuj ovog majko mila hahahah, da mu biceps bude sto duzi hehe

sky:
Pola kila kreatina za 10 dana? Da to nije malo mnogo.

YUGO BOSS:
Evo jedan biser,mislim da imam najglupljeg druga na svetu :)

Lik je nasao nekog privatnog trenera(kojeg tek treba da upoznam) i lik mu je slozio neku pricu kako niko ne radi vezbe pravilno,rotiranje zglobova i neke takve stvari :)

Da predjemo na glavni deo,ishranu :D Onako ja se ne razumem u bb i te stvari oko ishrane ali drug je malo nizi i malo masniji.Na sve to "licni trener" mu je rekao da jede sto vise crnog hleba,pirinca i da kupi srpsku kobasicu u Matijevicu :D Ja kad sam to cuo bukvalno sam pao na dupe,inace isti drug na svoju inicijativu pored svega toga pije ~ 2 litre mleka sa malo neskvika i ko zna sta jos

I glavna fora je u tome sto "slepo" slusa trenera pre trenera je krenuo i malo da se razvija a sad mu nestaje misic(6 treninga nedeljno) a salo mu se povecava.Ono pokusao sam par puta da mu kazem da stvari nemaju logike al ne slusa jer u "treneru" vidi nekog idola zato sto je lik nabildovan :)

nmcTL:
Juce sam saznao da je sleganje ramenima sa bucicama "vise za masu trapeza".

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju