Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (114/126) > >>

Milenadiao:
Razgovor sa jednom drugaricom iz Amerike danas (zamislite iritantni američki akcenat:)

"Do you take pre-workouts?"

"No, I just take my protein shake afterwards."

"Oooohh, you want to gain muscles, you do weights and stuff..yees..well me not, nooo way, I avoid protein, I want to get rid of my muscles."

djLE:
sad ide na OBN tv neka babetina u rozem duksu satro kuvar,zavrsila medicinu i kaze, "treba unositi 7-10gr porteina po KG telesne tezine" jos ponavlja tu recenicu dva puta mrtva ozbiljna, pa ja ne mogu da verujem

hahahahahahaahhahahahah

sky:
Auuu, ma BiH je to hahahahaha.  ;D :o  :-X

headingmachine:
Sad mi prolaze neki likovi ispod prozora i komentarisu o teretani. Kaze jedan intelektualac drugom:" Vidi, u teretanu se ne krece na leto. Imas taj program sto traje 4 meseca , pa krenes u decembru. 2 meseca masa, 2 definicija. Do leta ces ekstra izgledati. " :D

sky:

--- Citat: headingmachine  Jun 30, 2014, 05:53:44 posle podne ---Sad mi prolaze neki likovi ispod prozora i komentarisu o teretani. Kaze jedan intelektualac drugom:" Vidi, u teretanu se ne krece na leto. Imas taj program sto traje 4 meseca , pa krenes u decembru. 2 meseca masa, 2 definicija. Do leta ces ekstra izgledati. " :D

--- Kraj citata ---

Pazi nekome je nemoguce na drugi nacin objasniti neke stvari, tako da u nekim slucajevima osoba A je "upravu".

Dok osoba B misli da nista nije moguce bez "hemije" (jedva da razaznaje kreatin od hemije, i to cak u najboljim slucajevima).

Tako da ako se upeca na neku ispravnu pricu dobro po nju.

Naravno ako ta 4 meseca ne podrazumevaju rokanje pravom hemijom u NN kolicinama vec 4 meseca dijetarenja.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju