Ostalo > Offtopic
Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!
aleksandarn14061987:
Koji vam je qrac sa Exit-om, sta fali festivalu? Jbg ima narkomana, al' gdje ih nema ?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: aleksandarn14061987 Jul 10, 2010, 02:02:32 posle podne ---Koji vam je qrac sa Exit-om, sta fali festivalu? Jbg ima narkomana, al' gdje ih nema ?
--- Kraj citata ---
kakav je to festival?
u ostalom
ti ne zivis ovde i ni u jednom elemntu nemozes da pricas o usranom exitu
ne daj boze ni jednoj drzavi na svetu ovo zlo i smece i sramotu....
cuj exit
i NIJE NAM NIKOJI KURAC vec ja govrim ono STA ZNAM i IZ NEKIH LICNIH POBUDA a tebi ako je neki kurac onda to resaavaj negde drugde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nenad018:
hahaha pedja low Uh :)))
u pravu ste... ode ova nasa drzava u totalni aut bez povratka.Kapiram da Pedja i ostali polaze od toga da sve to klinci gledaju,upijaju i onda se tako i ponasaju.Sto se mene tice exit kao exit je ok - ali tu 80% ljudi dolazi da kupi neki dop i da se udrogira.10% dolazi da prodaje dop a 10% da kaze da je bilo na exitu.A ovo sto su poceli da prihvataju pedere samo govori sta imamo u vladi ;)
Do sada sa klinci prelazili u narkomane a sada ce biti homoseksualni narkomani... STRASNO!
BAKIĆ:
exit je uzas i sramota je da se srbija time ponosi pored milion lepsih stvari koje imamo
IGOR_X3M:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jul 10, 2010, 01:49:19 posle podne ---na onu tvrdjavu u ns u vreme exita treba baciti nuklearnu bobmu i onda posle toga da slucajn neko ne pretkne spucati jedno dva ili tri napalma...MAMU IM JEBEM NARKOMASNKU I PEDERSKU......
--- Kraj citata ---
Uuuu odakle ti inspiracija ;D ;D ;D
Ma oni ce jednom sami sebe da pospu benzinom i da se upale na tom exitu nema potrebe za bombom, samo da se sto bolje nadrogiraju, a pedercine izorgijaju i u transu ce se posuti benzinom i bice
"gori vatra sad u nama, gori ljubav puna plama" :D :D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju