Ostalo > Offtopic
Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!
Pirat:
ma dobar je exit... ne znam kakav je ove godine ali u sustini u vek je bio dobar provod... a za divljake, pa jbg ima ih svugde sto se ne bi i tu nasli ... mislim sta onda reci za ono ne znam kako bih ga nazvao , ona seljanija u Guci ... to je tek boles...
nellle:
--- Citat: wldnbg Jul 09, 2010, 08:21:29 posle podne ---
--- Citat: breshahils Jul 09, 2010, 07:50:35 posle podne ---Možda se nekom ne sviđa sta ću napisati ali nije ni bitno.
Ne branim ni pandure niti momke, ko zna šta je tu u pitanju, pandurima pukao film i razbili ih od batina, možda su provokacije bile učestale i odlučili da im je..u kevu.
Kad sam bio klinac i kurcevit (15godina), ja dobacim panduru "ličnu kartu molim" kad je prileteo, toliko me je šutirao da su mi 4alkice iz uveta ispale, ja ga opet nakon toga provociram kako ne može jače da udari :) a kolega čeka na 1m sa palicom.
Sad kad sam se malo opametio pitam se dali je trebao da me šutira...naravno da jeste :)
--- Kraj citata ---
za tako nesto bi u civilizovanoj drzavi dobio otkaz i mogao bi da ga tuzis i da ga oderes na sudu..
a ti ako mislis da je trebalo da te isutira i ako si zasluzio da te neko maltretira jer si se nasalio, onda brate jbg, sta da ti kazem.. :)
--- Kraj citata ---
voli on sado mazo....
ile:
jebiga ja sam pristalica bivseg rezima, a exit je nastao kao neki vid otproa prema tom istom rezimu, tako da automatski mrzim exit ;D
nbg-v:
--- Citat: ile Jul 10, 2010, 09:08:08 posle podne ---jebiga ja sam pristalica bivseg rezima
--- Kraj citata ---
na zalost postoje i takvi
sasacg:
Necemo u politiku,da ne bi opleli po ovim brabonjcima koji nas sad prcaju ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju