Ostalo > Offtopic
Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!
Pirat:
--- Citat: wldnbg Jul 11, 2010, 11:42:33 pre podne ---
--- Citat: sleepy Jul 11, 2010, 11:28:52 pre podne ---Evo ja kao neko ko ima puno prijatelja sluzbenih lica i studiram bezbednost mogu da kazem da sta god da su radili nemaju prava ovako da ih mlate. Mere represije su tu samo da savladas nekoga, privedes ga i da ga odvedes u stanicu...zbog ovakvih govana je policija na losem glasu.
--- Kraj citata ---
na zalost, ima puno ovakvih govana... ne sumnjam da ima i dobrih ljudi, ali govna koja postoje jod od krvavih 90ih su vecinom jos tu- a i njihovih naslednika i pulena koji su sisli sa brda, ima isto pun kurac...
ali kakav nam je ministar policije- nista ne treba da cudi...
--- Kraj citata ---
heh veruj mi da ima vise govana koji su tu dosli da zamene te od 90tih nego tih kojima je vreme proslo ... sjase kurta da uzjase murta , sve je to isto ...
Pedja_Petrovic:
vexx kakve veze ima sada to sto ti volis tu vrstu muzike sa exitom i sramtotom koja se desava tamo
za mene je licno ta muzika obicno narkomasnko sranje i nastala je tako sto se budala nadrogirala pa mu stalno jedan te isti zuvk i ritam prolzaio kroz glavu i tako eto nama new age music....
ali dobro...to i nije bitno
tj to sto neko voli tum muziku
vec je bitno da se nekolicina ponosi sa onim cega se vecina gnusa...
to sto se tebi svidja je tvoje misljenje
ali ako ti 10 ljudi kazu da je to sramota mozda lazu..
ako ti 100 kazu da je srmota..pa mozda i oni lazu
ali ako ti 1000 ljudi kaze da je to srmota za drzavu i za sve sto se desava oko toga..e onda je vreme da se ti zapitas zasto ej tebi to toliko dobro....hehehehhe..ili nije...
i neznam iz kog razloga odmah pominjes nekoga ko je naopucan kako moze biti i nemora da je glup kao i ljude sa sela it ditd itd itd
po defalutlu 80% na tvrdajvi su NARKOMANI PEDRI I LEZBIJEK..
neznam sta je tu za tebe novo..
a nesto bas i ne verujem da si ti tek sada otrkrio cari exita ....zar ne???
sleepy:
--- Citat: wldnbg Jul 11, 2010, 11:42:33 pre podne ---
--- Citat: sleepy Jul 11, 2010, 11:28:52 pre podne ---Evo ja kao neko ko ima puno prijatelja sluzbenih lica i studiram bezbednost mogu da kazem da sta god da su radili nemaju prava ovako da ih mlate. Mere represije su tu samo da savladas nekoga, privedes ga i da ga odvedes u stanicu...zbog ovakvih govana je policija na losem glasu.
--- Kraj citata ---
na zalost, ima puno ovakvih govana... ne sumnjam da ima i dobrih ljudi, ali govna koja postoje jod od krvavih 90ih su vecinom jos tu- a i njihovih naslednika i pulena koji su sisli sa brda, ima isto pun kurac...
ali kakav nam je ministar policije- nista ne treba da cudi...
--- Kraj citata ---
ima ih puno...ali meni najveci problem predstavljaju idioti od dvadesetak godina koji hoce da se dokazuju pa mi se deru u facu..e kad ga spustim sto znam zakon onda se zbuni..a i kad sam gledao klip mi je proslo kroz glavu da bi vratio onom idiotu sto lupa samare...pa makar me oplaveli
IGOR_X3M:
Pazi reklamu za Exit, kula ali Vavilonska, sto vise perverzije, izopacenosti , drogiranja to bolje,ma to lutke samo cepajte.
Ko shvata shvata ko ne sta da se radi.............ma fuuuuuj...........
sleepy:
Jbg, neki ljudi vole da se opuste i da uzivaju na takav nacin...ja tu ne vidim nikakav problem. Uostalom kolko kapiram vi ni ne idete na EXIT samo ga pljujete od kuce.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju