Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (160/177) > >>

NPP:
Ovo je bodibilding forum zaboga

BokY_LA:

--- Citat: YoungStrong  Septembar 30, 2013, 02:00:59 posle podne ---
--- Citat: IGOR_X3M  Septembar 30, 2013, 11:11:48 pre podne ---
--- Citat: YoungStrong  Septembar 29, 2013, 11:09:31 posle podne ---Cinjenica je da medju najglasnijim protivnicima parade ima samih pedera.To pouzdano znam.Verovatno zato sto covek koji nije siguran u svoj sexualni identitet, na taj nacin pokusava da izleci svoje frustracije.Ne kazem SVI, ali ima ih podosta, takvih.

--- Kraj citata ---

Ajd objasni mi kako to neko nije siguran u svoj sexualni identitet, kako, na koji to nacin recimo bi trebalo da ustanovimo, mozda si ti imao neka slicna razmisljanja pa imas neka iskustva ???

--- Kraj citata ---

bolje idi dizi tegove i drzi se toga vidim dosta si napucan.

--- Kraj citata ---

Mislim da si ti taj koji je zalutao? Ovo je BB forum jebote

filip85:

--- Citat: Lex  Septembar 30, 2013, 04:35:22 posle podne ---........

--- Kraj citata ---

nisam mogao sve da čitam...

idi čoveče u temu ženske guze, to je za strejt likove, puna ti glava pedera (nadam se da je samo glava, hhihihihi asam ti ga šukno :D)....

aj stvarno više, lockujte ovo, diskusija je na nivou dece od 15 godina...

Cika Kure Kako vas ne mrzi

BokY_LA:

--- Citat: filip85  Septembar 30, 2013, 04:56:21 posle podne ---
--- Citat: Lex  Septembar 30, 2013, 04:35:22 posle podne ---........

--- Kraj citata ---

(hhihihihi asam ti ga šukno :D)....

--- Kraj citata ---
Realno, ujebao si ga kao majmuna

Lex:

--- Citat: tenssa  Septembar 29, 2013, 01:13:58 posle podne ---
--- Citat ---Ako sam ja pederćić što sam na strani hrišćanstva i srpstva,  šta si ti kao antihrišćanin sa antisrpskim pristupom?

--- Kraj citata ---

Nisam na tebe mislio pod tim pedercic vec uopsteno, generalno, cisto da se zna jer ne volim vrijedjati ljude...

Dalje se necu raspravljati posto sve prsti od argumenata koje si naveo...

--- Kraj citata ---

Pa sa konstatacijom "ako si ti pederčić, to je tvoj problem.." je jasno ukazano na mene. A problem pederčića jeste njihov problem sve dok njihove probleme i prljavštine ne serviraju nama pod nos, pa postaje i naš problem.  Postoji mnogo zakonskih puteva za postizanja njihovih ciljeva koje ne provociraju većinu i normalno drštvo. Ali njima nije cilj da išta čine zakonski i bez namećivanja,provokacije i sile. Njima je užitak i ispunjavaju ih zadovoljstvom da provociraju normalan svet.
Ja ne vređam ljude. Ja nazivam stvar imenom i prezimenom. A drugo je to što to oni žele prikrivati. Najsnažnija borba protiv ove pišasti je njihovo razotkrivanje. A to postižemo kada otvoreno govorimo o njima i o njihovoj nameri.

Pa o javnim činjenicama i dokazima ne može da se raspravlja niti da se nađu kontraargumenti.. A tolerancija prema zlu i gadostima nije argument.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju