Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
YoungStrong:
Pa ovo jeste BB forum ali je ovo tema o pederima, ne znam sad zasto sam zalutao :o
A Igore, upravu si, imam pametnija posla nego da ovde diskutujem o gejevima, gde ako ne koristim neki klise-odma 'prosipam filozofiju'. Ne znam zasto sam i ulazio u raspravu, ubuduce ce se moji komentari odnositi samo na BB, u offtopic temama nema sta da trazi neko ko oce normalno da diskutuje. Uzivajte.
tenssa:
Hoho Lex i dalje u pravu sa svojim neoborivim argumentima...da, imaju sta u Srbiji i unistiti, pola naroda nema posao, vjerovatno isto toliko i gladnih, ali oni hoce da nas uniste, how yes no...
Eno vidi jednu prljavu Njemacku, gdje recimo pederi imaju svakakva prava, ekonomski, pravno, socijalno i na sve moguce nacine totalno unistena zemlja od pederluka, uzas blagi...Ne daj boze i Srbija takva postane...
I ja ih ne volim, ali ne izmisljam svakakve gluposti, gade mi se i zdravo, over^out...
Lex:
--- Citat: eXeL0L Septembar 29, 2013, 09:06:05 posle podne ---ako 2 pedera imaju dete samo 1 od njih je staratelj i ako se tom nesto desi dete ostaje bez oba roditelja jel ovaj drugi ne moze dobiti starateljstvo... mislim generalno po meni nije dobro ni da neko dete zivi sa 2 pedera... ali opet ako se dogodi tako nesto dete ni krivo ni duzno mora da ispasta zbog losih zakona...
--- Kraj citata ---
Naravno da to nije dobro. Prirodna majčinska ljubav prema svom detetu preko materinskog instikta ne može zameniti ni milion pedera koja treba da predstavlja porodicu tom detetu.
Po meni omogućavanje usvajanja deteta od strane takvih neprirodnih pederskih parova je čisto žrtvovanje dece.Takvo dete nikada neće moći da razvija osnovne prirodne vrednosti u sebi, i bude u mnogo čemu osakaćen u svakom pogledu, jer jedno zdravo prirodno okruženje mnogo bitno za psihofizičko zdravlje deteta. Takođe biće lišen mnogih duhovnih i društvenih principa i osnova na koje treba jedan čovek da izgradi svoju ličnost još kao dete. Pederi sami predstavljaju sve što je suprotno prirodi,društvu i duhonosti.A najgore što pederi drugu osobu isključivo gledaju kao seksualni objekat na koje baziraju i svoju vezu. A čisto sumnjam da bi i na dete drugačije gledali i tu bi dete bilo psifofizički vrlo ugroženo. A to potvrđuje i činjenica da pederi imaju nameru usvojiti isključivo mušku decu. A to je suvišno komentarisati jer je vrlo jasno.
Milenadiao:
--- Citat: Lex Septembar 30, 2013, 06:02:15 posle podne ---A najgore što pederi drugu osobu isključivo gledaju kao seksualni objekat na koje baziraju i svoju vezu.
--- Kraj citata ---
Jel si ti malo gledao Seks i grad?
Počinješ da preteruješ (mislim, ne počinješ, od prvog posta uveliko, ali sad otvaraš nove dimenzije) sa nekim izjavama, a pričaš kao da si potpuno prodro u mozak tih pedera. I time se vraćamo na YoungStrongovu tezu ;D hahaha
MrT:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju