Ostalo > Offtopic
Verujete li u Boga?i zasto
etaoin:
Tesla se izjasnjavao kao Srbin i kao vernik ali nije bio pripadnik nijedne religije. Verujem u Boga, volim Pravoslavlje, postujem sve religije i drugacija misljenja.
Pocetnik993:
@teh filip a sta ako ti sve to gresis i Bog postoji?jesi razmisljao o o tome?
cartell:
--- Citat: Pocetnik993 Januar 20, 2011, 01:16:35 posle podne ---@teh filip a sta ako ti sve to gresis i Bog postoji?jesi razmisljao o o tome?
--- Kraj citata ---
pa isto pitanje on moze da postavi i tebi.
nbg-v:
--- Citat: Pocetnik993 Januar 20, 2011, 01:16:35 posle podne ---@teh filip a sta ako ti sve to gresis i Bog postoji?jesi razmisljao o o tome?
--- Kraj citata ---
evo i ja da kazem...
ja jesam...
ako i postoji neka sila, to sigurno nije chicha sa bradom koji nas gleda iz oblaka... niti ima bilo kakve veze sa pravosljavljem, hriscanima, muslimanima, budistima itd itd... jer ako postoji neka sila, ona je univerzalna za sve nas na ovoj planeti- a to sto su ljudi skloni da se dele u raznorazne sekte i da u ime "njihovog boga" ratuju, ubijaju druge, mrze druge itd itd.. to je drugi problem...
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Pedja to gde je Tesla rodjen to mi je nebitno. Al stoji da on jeste veliki Srbin al nije najveci srpski naucnik. Nije imao srpske saradnike, nije saradjivao sa srpskim naucnim institucijama. Mada bi to sve trebalo da bude nebitno i da nauka bude nauka covecanstva..ali mi i tome moramo da damo neku nacionalnu notu.
--- Kraj citata ---
pa nije jer je na vreme shvatio kakvi su srbi ljudi a i da je hteo nije mogao JER NISU POSTJALI NI NAUCNICI NITI NACUNE INISTITUCIJE
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju