Ipak sam se slikao brze nego sto sam planirao... Izgubio sam oko jedno kilo, sad imam 77,5... Malo imam problema sa uh, ne unosim ih u dovoljnoj meri, trudim se da popravim to ali nekako mi ne ide spremanje pirinca i krompira tj vreme da uskladim da mogu da spremim... Inace smanjio sam stomak ako je neka uteha za ovo kilo...
trening mi ide -grudi,noge,ledja i ramena,ruke i posle ta cetri dana sve vrtim u krug, trbusnjake radim svaki 2gi ili 3ci dan, nekad dezuram pa samo nastavim sl. dan gde sam stao itd... U nedelju ne treniram...
Ishrana-danas recimo...
1-ovsene100 gr+casa jogurta + 200gr belo meso + multivitamin i omega 3
2-200 gr belo meso
3-10 belanca i 3 zumanca
4-posle treninga whey 50gr+dextroza+vitamin C
5-pirinac 10 kasike supene(koliko god to bilo potopim u vodu i kuvam) + 200 gr belo meso
6-200 gr belo meso ili konzerva tune u sopstvenom sosu
Uglavnom to je to, hleb sam skroz izbacio kao i sokove i mleko... Salatu pojedem kako kad neku, uglavnom krastavac ili kupus...
Od slatkog pojedem bonzite 3-4 na dan ili onaj integralni bambijev keks(znam da ne valja ali bolje to kad mi se jede slatko nego nesto drugo tipa krem, cokolada i sl)
Planiram posto treniram obicno u periodu posle 16h, a ostajem do kasno budan 6ti obrok prebacim u 7mi a dodam kao 6ti krompir ili pirinac...