Ostalo > Offtopic
Studiranje u Americi/Kanadi
Zica:
Studije u inostranstvu mogu samo da donesu dobro,nikako lose.
Ne verujem da se iko pokajao posle tog iskustva.
BokY_LA:
Jesu, itekako, kad su trebali da se vrate ovamo, pali u depresiju i izvrsili samoubistvo :D
Djokili:
--- Citat: TeH FiLiP Avgust 01, 2011, 04:05:40 pre podne ---i sve bi ostavio ovde da bi radio tamo neki average job samo da bi ziveo tamo??To te ne kontam uopste,ali tvoja stvar
--- Kraj citata ---
Pa pogledaj samo po BG-u koliko imas ljudi iz unutrašnjosti koji rade po fast fudovima i kioscima samo da bi ziveli u BG-u. Da ne pricam o buticima sto nema ni jedne devojke u butiku koja je rodjena u BG-u i da ne nabrajam dalje. To ti je isto njegovo razmishljanje, evo ja sam rodjeni Beogradjanin, radim u Telekomu pa opet mi 100x prodje kroz glavu da bi pre radio u Australiji ko konobar nego ovde u kancelariji...
tenssa:
Nije ni meni jasno zasto ljudi pate za tim velikim gradovima, znam curu iz Doboja otisla u Banjaluku iako je u Doboju mogla imati skoro 30 posto vecu platu, sto slozicemo se jel'te nije malo...
Francuz:
--- Citat: tenssa Jun 22, 2012, 09:45:56 pre podne ---Nije ni meni jasno zasto ljudi pate za tim velikim gradovima, znam curu iz Doboja otisla u Banjaluku iako je u Doboju mogla imati skoro 30 posto vecu platu, sto slozicemo se jel'te nije malo...
--- Kraj citata ---
Pa ja sam u Bg-u i on mi je mali. Mene malo mesto gusi.
Pogotovo jer sam bio u vecim gradovima od njega.
Ne radi se samo o povrsini, nego o istim ljudima, mestima, dogadjajima...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju