General Bodybuilding Discussion > Članci

SVE STO TREBA DA ZNATE O SERIJAMA

<< < (8/11) > >>

vlada sin:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 15, 2011, 07:03:53 pre podne ---
--- Citat ---moglo posle treninga ici belanca+suvo grozdje
--- Kraj citata ---
\
zato sto se njijma 99% ne svijda ni sama pomisao a kamoli da jedu

--- Kraj citata ---
ja to ne bih jeo nema sanse:-).  Filipe poceces kao Djindjic pokojni sa slikovitim poredjenjima...

TeH FiLiP:
haha samo kazem :) ja ne bih mogao belanca jesti posle treninga pa da me ebete :D ali teoretski skroz validno ako vam se ne povraca :D

Francuz:
Kad nemam pare za supse i kada sam na masi, nekad popijem litam mleka ili jogurta posle treninga od 0% masti jer toga uvek imam kod kuce. A jogurt i mleko su upravo whey+kazein+seceri. A posle toga kod kuce belanca+uh.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Francuz  Novembar 15, 2011, 09:42:48 pre podne ---Kad nemam pare za supse i kada sam na masi, nekad popijem litam mleka ili jogurta posle treninga od 0% masti jer toga uvek imam kod kuce. A jogurt i mleko su upravo whey+kazein+seceri. A posle toga kod kuce belanca+uh.

--- Kraj citata ---

e do quuuca....
aman,nakon ovoliko vrmeena provedeno na forumu ,ovakva glupost...

Francuz:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 15, 2011, 10:34:37 pre podne ---
--- Citat: Francuz  Novembar 15, 2011, 09:42:48 pre podne ---Kad nemam pare za supse i kada sam na masi, nekad popijem litam mleka ili jogurta posle treninga od 0% masti jer toga uvek imam kod kuce. A jogurt i mleko su upravo whey+kazein+seceri. A posle toga kod kuce belanca+uh.

--- Kraj citata ---

e do quuuca....
aman,nakon ovoliko vrmeena provedeno na forumu ,ovakva glupost...

--- Kraj citata ---

Znam Pedja da je glupo, ali kada gledam da unesem odredjenu kolicinu proteina u toku dana, kada je masa, i sto je najbitnije, kada se nema para...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju