General Bodybuilding Discussion > Članci

SVE STO TREBA DA ZNATE O SERIJAMA

<< < (9/11) > >>

Pedja_Petrovic:
pa na ovaj nacin ih neces sigurno uneti
jeibga,film 7 1/2 jer radjen onako,iz zajebanicje a na zalost i verovatno po stvarnim i autenticnim likovima...(litre i litre mleka,znaci plazma znaci...)

jogurt i MLEKO nisu protein i cassein jer niko ne bi bio budala da daje pare za PROTEIN I CASSEIN vec bi svako navrnuo litru mleka i slus.
PROTEIN je PROTEIN..a cassein je cassein a mleko a pogtovo jogurt su nesto peto...
tacno je da se i whey i cassein dobijaju iz surutke ali da o tome priam sada i nekome ko je vise od godinu dana na forumu odista smatram da nema smisla

TeH FiLiP:
pa cek,mlecni protein jeste 80%kaz 20% whey. Mleko nije losa opcija zbog toga,vec jer ima laktozu koja je beskorisna cak i ako je u pitanju 0% masti,to je najveca razlika. Inace melcni protein bi bio perfekcija da nema laktoze i masti,odma ispod jajata po bioloskoj vrednosti.Nazalost ta mast i laktoza jebu stvari :) zato pravi naziv wheya i jeste KONCENTRAT,jer je izbaceno svo sranje koje ne valja itd.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: TeH FiLiP  Novembar 15, 2011, 12:13:07 posle podne ---pa cek,mlecni protein jeste 80%kaz 20% whey. Mleko nije losa opcija zbog toga,vec jer ima laktozu koja je beskorisna cak i ako je u pitanju 0% masti,to je najveca razlika. Inace melcni protein bi bio perfekcija da nema laktoze i masti,odma ispod jajata po bioloskoj vrednosti.Nazalost ta mast i laktoza jebu stvari :) zato pravi naziv wheya i jeste KONCENTRAT,jer je izbaceno svo sranje koje ne valja itd.

--- Kraj citata ---

znas da ulepsas stvari-realno
ja sam rekao isto sto i ti ,samo sto ti to umotas pa izlgeda pristojnije i kulturnije
gde pise da sam ja rekao da mleko ne sastoji cassein,i ne sadzi whey vec surutku od koje se pravi whey?
a da ne idem dalje da je taj cassein u stvari PRLJAVI I NE PRECISCENI CALCIUM CASSEINAT koji u tom obliku,toj kolcini i formi moze samo bude idelan da SRACKU!!!

i tako...:D

SERGE:
"Serge, opusti se, zna Filip sta prica, nije on tebi gurnuo prst u oko, nema potrebe za "vikanjem" tj velikim slovima. Sve full."

Iskreno,malo me je iznervirala prva recenica "modulator"- a,a ne Filipa pa sam zbog toga reagovao malo impulsivno,izvinjavam se zbog toga.
Filipovo misljenje stvarno postujem,ali ne mogu reci da se i slazem sa njim sto se suplemenata tice.

"Negde si napisao da si 172 visok a tezak 75kg osim ako nisi u takmicarskoj formi sa 75kg, rekao bih da ti trebas prvo da kidas po ishrani pa tek onda da brines o prahu i super,drop,gigant setovima. Ponavljam, ne guram ti ni ja prst u oko, sve je dobronamerno. Pozdrav"

Da,ta visina i ta tezina je u pitanju,samo je problem sto sam ektomorph,samim tim sam poprilicno cist i kad radim na masi.Moj najveci problem su noge(iako ih radim na pocetku sedmice,tj. prvi trening),tu sam najslabiji pa mi zbog toga nedostaje kilaze,jbg genetika.Ostalim mis. part. sam poprilicno zadovoljan.
E sad znas moju tezinu pa prati sta sam samo danas pojeo
-sedam jaja+2 zum.+100g zob pah...250g bijelog mesa+75g rize...250g bijelog+75g rize...250g bijelog+400g krompira...trening...pwm whey+glutamin+kreatin+dex...80g zob. pah+whey+kikiriki...250g mladog sira(do kraja dana ce biti tako)
Jel" ovo losa ishrana za nekog ko ima 75 kg???Moj najveci problem je moj metabolizam i genetika.
Pozdrav i tebi  :)

BUKAS:
posle pwma sto takav obrok?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju