Ostalo > Offtopic

Pitanje za kompjuterase

<< < (5/12) > >>

Shumadinac:

--- Citat: Borko_Savic  Mart 20, 2012, 05:06:16 posle podne ---Laptop je extra, svaka  cast.
Sta si rijesio za net, ako kako mozes bjezi od tih ogranicenja, ja sam imao ogranicenje od 20gb prosle godine i to sam, vjeruj mi, za 4-5 dana potrosio. Bolje uzmi neku manju brzinu al da nema ogranicenja i bices gospodin covjek.

--- Kraj citata ---
Uzeo sam ovaj Telenor 5+5 i zajebao se za sve pare. Tih 5GB se potrosi kao nista, a za malo vise sam mogao uzeti stalan kablovski i neogranicen download bez ugovorne obaveze. Jedina mala pozivitna stvar, je to sto je modem mobilan i mozes s njim gde hoces, ali sam ugovorom vezan godinu dana.

@Ted
Haha, vec je naplatio kasko za ukradenu pokretnu imovinu...  ;D

Scarecrow:
5gb? uf... pa ja samo sto skinem 2 blu rej rip filma i presao sam 5gb xD bas si se zajebao...

Borko_Savic:

--- Citat: Shumadinac  Mart 21, 2012, 03:06:41 pre podne ---
--- Citat: Borko_Savic  Mart 20, 2012, 05:06:16 posle podne ---Laptop je extra, svaka  cast.
Sta si rijesio za net, ako kako mozes bjezi od tih ogranicenja, ja sam imao ogranicenje od 20gb prosle godine i to sam, vjeruj mi, za 4-5 dana potrosio. Bolje uzmi neku manju brzinu al da nema ogranicenja i bices gospodin covjek.

--- Kraj citata ---
Uzeo sam ovaj Telenor 5+5 i zajebao se za sve pare. Tih 5GB se potrosi kao nista, a za malo vise sam mogao uzeti stalan kablovski i neogranicen download bez ugovorne obaveze. Jedina mala pozivitna stvar, je to sto je modem mobilan i mozes s njim gde hoces, ali sam ugovorom vezan godinu dana.

@Ted
Haha, vec je naplatio kasko za ukradenu pokretnu imovinu...  ;D

--- Kraj citata ---

Sta sam ti rekao...

Gosa:
Cisto da znas,da telenor krade pa rastura!!odem do druga koji ima telenor,pocne da skida,kad preko njihovog programa pise da skida 100kpbs..ja mu skinem net meter kad ono samo 60kbps download....znaci oko 40kbps kradu ;)

Miske1:

--- Citat: Gosa  Mart 22, 2012, 11:24:33 posle podne ---Cisto da znas,da telenor krade pa rastura!!odem do druga koji ima telenor,pocne da skida,kad preko njihovog programa pise da skida 100kpbs..ja mu skinem net meter kad ono samo 60kbps download....znaci oko 40kbps kradu ;)

--- Kraj citata ---

To je do signala kod tebe, ako ti je slab signal, imaces i sporiju brzinu dok skidas. :) No, ti mobilni internet paketi su katastrofa nebitno od mobilnog operatera. Najvise kradu na obracunu KB, a to vi ne mozete bas da ispratite do kraja pa im ne mozete nista ni dokazati.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju