Ostalo > Offtopic
Pitanje za kompjuterase
Gosa:
To nije do signala.....Telenorov meter kaze da skida 100 a ovaj drugi kaze da skida 60..a ovom drugom vise verujem ;)
Francuz:
Ljudi, imam problem sa kompjuterom.
Sve mi koci, zabada, secka...
Otvara mi internet stranice o nekim finansijskim ponudama sam od sebe u Internet Exploreru, iako ja koristim Chrome.
Skidam dosta torenta, mozda sam tu nesto pokupio, mada skidam godinama i ovo je prva ovakva situacija.
Zna li neko sta je resenje i da li to mogu sam da resim?
Ako ne, koliko bi sredjivanje trajalo i kostalo?
Naravno, ako sam uopste dao dovoljno podataka da dobijete uvod u situaciju.
Miske1:
--- Citat: Francuz Decembar 31, 2012, 02:51:13 posle podne ---Ljudi, imam problem sa kompjuterom.
Sve mi koci, zabada, secka...
Otvara mi internet stranice o nekim finansijskim ponudama sam od sebe u Internet Exploreru, iako ja koristim Chrome.
Skidam dosta torenta, mozda sam tu nesto pokupio, mada skidam godinama i ovo je prva ovakva situacija.
Zna li neko sta je resenje i da li to mogu sam da resim?
Ako ne, koliko bi sredjivanje trajalo i kostalo?
Naravno, ako sam uopste dao dovoljno podataka da dobijete uvod u situaciju.
--- Kraj citata ---
Pa virus jesi definitivno pokupio. Ja cu ti dati par smernica da probas sam da ga uklonis, a ukoliko i nakon toga ne bude bolje, onda mora ici u servis na reinstalaciju sistema, to ti je oko 10e.
1. Ako imas neki antivirus u racunaru, obrisi ga iz Control Panela i restartuj kompjuter.
2. Skini free antivirus odavde: http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus
3. Kad ga instaliras, pusti ga da se update-uje, ali ga prekini kad pocne da skenira.
4. Nakon toga iskljuci internet modem ili ruter (zavisi sta imas) i restartuj racunar ponovo.
5. Kad se upali, pusti full scan iz antivirusa i sacekaj da zavrsi do kraja.
6. Kad zavrsi skeniranje, ponovo restartuj racunar i vidi ima li razlike, a ako nema, pravac u servis na reinstalaciju.
Gosa:
jesi li ti normalan?da obrise antivirus pa da skine drugi?strasno...uradi full scan kompa koji traje malo duze,to ti je prva preventiva!javi rezultat
Miske1:
--- Citat: Gosa Decembar 31, 2012, 03:31:36 posle podne ---jesi li ti normalan?da obrise antivirus pa da skine drugi?strasno...uradi full scan kompa koji traje malo duze,to ti je prva preventiva!javi rezultat
--- Kraj citata ---
Naravno, jer ocigledno taj AV koji ima ne radi posao kako treba. No, ukoliko si ti kompetentniji da izrazis takvo misljenje od IT administratora, ja se stvarno izvinjavam i povlacim. :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju