Ostalo > Offtopic

Pitanje za kompjuterase

<< < (8/12) > >>

Gosa:

[/quote]
--- Citat: Francuz  Januar 09, 2013, 12:44:34 pre podne ---Znaci, oni pop up-ovi su najverovatniji uzrok?
Ako je tako, kriv sam, milion puta mi je to izletelo i na pirate-u, na youtube konverterima itd...

--- Kraj citata ---
Druze ako nemas antivirus skini ga i ocisti komp!!

BBBbbb:

--- Citat: EXTREME  Januar 09, 2013, 05:17:35 pre podne ---Kupita MAC i resite sve probleme u zivotu sto se svega navedenog gore tice :)

--- Kraj citata ---
Samo cete imati gomilu probelma za druge aplikacije.
Mac je super za vas koji radite video obradu, ali za mnoge druge oblasti manjka.

Francuz:

--- Citat: EXTREME  Januar 09, 2013, 05:17:35 pre podne ---Kupita MAC i resite sve probleme u zivotu sto se svega navedenog gore tice :)

--- Kraj citata ---

Koje su prednosti MAC-a u odnosu na PC i obrnuto?

--- Citat: Gosa  Januar 09, 2013, 10:04:41 pre podne ---

--- Kraj citata ---

--- Citat: Francuz  Januar 09, 2013, 12:44:34 pre podne ---Znaci, oni pop up-ovi su najverovatniji uzrok?
Ako je tako, kriv sam, milion puta mi je to izletelo i na pirate-u, na youtube konverterima itd...

--- Kraj citata ---
Druze ako nemas antivirus skini ga i ocisti komp!!
[/quote]

Imam AV, ali cu svejedno da ga odnesem na ciscenje kod drugara najverovatnije.

Miske1:

--- Citat: Francuz  Januar 09, 2013, 01:51:43 posle podne ---Imam AV, ali cu svejedno da ga odnesem na ciscenje kod drugara najverovatnije.

--- Kraj citata ---

U tom slucaju kazes drugaru da ti umesto Windowsa instalira Linux (Ubuntu ili Mint) i resio si problem sa virusima pa mogu slobodno da kazem ZAUVEK. :) Veoma jednostavan za upotrebu, siguran od virusa, a uglavnom sve sto imas na windowsu, moze raditi i na linuxu ili postoji adekvatna zamena.

Evo nekih slika - Linux Mint:

ili Ubuntu:

Ishmerish:
Open source software ...., da li si cuo za to druze?  ;)

Nece biti da sve radi, isto kao sto ce korisnici linux-a biti na marginama jos dugo vremena  :'(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju