General Bodybuilding Discussion > Članci
5 VEZBI KOJE TREBATE PRESTATI DA RADITE......ZAUVEK!
breshahils:
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 09, 2012, 02:37:11 posle podne ---
--- Citat ---I ja većinu ovih vežbi ne radim.
--- Kraj citata ---
pa i ne treba
ti si PL :) :)
--- Kraj citata ---
Ma nisam ja PL.
Jbg čovek proba 1put maximum i odmah PL :)
Ishmerish:
Sve radim i jedino mogu da shvatim izlaganje u vezi presa iza glave, ali i to je opet promasaj kao i ceo tekst(osim ove zadanje nakarade od DL-a) i moze se eventualno napisati kao preporuka pocetnicima da je izbegavaju, dokle god ne ovladaju materijom.
Onima koji znaju da se ramena nikada ne bi trebala razbijati sa heavy duty ex, nema bojazni ni sa tom a posebno ne sa upright row ili shrugs, koje su bomba bar vezbe.
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Onima koji znaju da se ramena nikada ne bi trebala razbijati sa heavy duty ex,
--- Kraj citata ---
ehh,,aj ti nekome u teretani napaljeniku kazi da ne sme da stavi na sholuders press 100 kg!!
dali si normlan...
m.o.p:
Jedino sam radio vucenje prema bradi a od ostalih nista,inace Dorian Yates mi nekako najbolje objasnjava tehniku izvodzenja vjezbi.
Dominikanac:
Za mene uvek omiljeni potisak iza glave nisam znao da nije dobro raditi ga. Ramena su mi najbolja partija to je sigurno i uvek sam kao prvu vezbu radio potisak iza glave. Kad bi bar triceps i grudi naucio da pogodim kako pogodim ramena kad ih radim gde bi mi kraj bio :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju