Februar 06, 2026, 02:39:43 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.640 poruka u 18.805 tema - 21.052 članova - Poslednji član: Guerilla
X3MShop banner

Autor Tema: Blic pitanja!  (Pročitano 4700215 puta)

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
Odg: Blic pitanja!
« Odgovor #13965 poslato: Decembar 31, 2023, 10:12:25 pre podne »
Da, zimi mora da radi ninja sistem sa salovima, inace sinusi pucaju

Van mreže motorbike33

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #13966 poslato: Decembar 31, 2023, 02:01:58 posle podne »
Epa mislim da sam i njih pokupio  ;D ;D

Van mreže motorbike33

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #13967 poslato: Januar 01, 2024, 04:00:22 posle podne »
   Pozdrav ljudi da ste živi i zdravi u novoj godini a ostalo je manje bitno  ;D ;D
Čitam malo neke starije postove pa me zainteresovala jedna tema
ide citat "Kažem ti moze da bude neki prolazni virus miokarda, što treba samo da se primiri dok ga imuno sistem ne izbaci" interesuje me čisto znatiželje,šta je to virus miokarda,kako ga osetiš,kako se reflektuje na telo itd...

Van mreže Pirat

« Odgovor #13968 poslato: Januar 01, 2024, 04:14:12 posle podne »
koristi google malo, dosta glupih pitanja, ovo nije doktor forum i to svako treba normalan da razume, nego forum tematike bodibildinga i fitnesa,takodje ako na nesto sumnjas, ne osecas se dobro,  zdravstvena knjizica i pravac salter obliznjeg doma zdravlja pa na dalje... Ti postovi su iz ko zna koje ere i ko zna kog konteksta cupani, tako da dosta je bilo, ispunio si kvotu...
« Poslednja izmena: Januar 01, 2024, 04:21:19 posle podne Pirat »

Van mreže motorbike33

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #13969 poslato: Januar 01, 2024, 04:56:03 posle podne »
Dogovoreno,pošteno,držaćemo se bba onda.Inače koristim ja google tako sam i došo na ovaj forum,zato i pitam ovde,interesuje me mišljenje ovog foruma ne googla.
Da dodam još da je ovaj forum jedan od retkih i dalje aktivnih u kontekstu zdravlja ne samo bba,ne bi bilo loše da se održava zdravo tkivo.Raspitivali su se ljudi ovde u vezi svakakvih zdravstvenih problema i vodile su se vrlo korisne diskusije...
« Poslednja izmena: Januar 01, 2024, 05:00:41 posle podne motorbike33 »

Van mreže Pirat

« Odgovor #13970 poslato: Januar 01, 2024, 05:24:36 posle podne »
Nadji devojku, poz

Van mreže masadasa

• Član
  • *
« Odgovor #13971 poslato: Januar 02, 2024, 10:47:03 posle podne »
Sta je najbolje jesti za siguran unos dovoljne kolicine magenzijuma?

Van mreže boltthrower

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #13972 poslato: Januar 03, 2024, 12:01:00 pre podne »
Golica, brazilski orah, spanać itd

Van mreže bornagain2023

• Član
  • *
« Odgovor #13973 poslato: Januar 08, 2024, 08:52:52 posle podne »
Koliko uzimati mg vitamina B6? I da li je generalno preferirate tablete koje sadrize vise vitamina u sebi, ili svaki zasebno uzimate? Uzimam magneziju, d3, ashw, dodao bih i b6 zbog stresa i prolaktina

Van mreže Pirat

« Odgovor #13974 poslato: Januar 08, 2024, 10:17:32 posle podne »
multivitaminska tableta i cao... neces time smanjiti stres ili odrzavati prolaktin.. a ako imas deficijent to bi znao... o da... ja bih se umesto toga skoncentrisao na dobar probiotski aparat, i naravno vitamin C, D i neka multivitaminska komponenta i to ne stalno, nego recimo svaki 2-3 dan... Sto ne iskoristis ispisaces, to je to...

Van mreže bornagain2023

• Član
  • *
« Odgovor #13975 poslato: Januar 08, 2024, 10:24:27 posle podne »
C, D i nagnezijum uzimam skoro svaki dan, zbog jakih treninga, ali sve u umerenim dozama. Sta bi preporucili za smanjene prolaktina na prirodan nacin? (osim sredjene ishrane, treninga i spavanja)Na netu nista konkretno da se nadje

Van mreže Pirat

« Odgovor #13976 poslato: Januar 08, 2024, 10:35:06 posle podne »
pa u zavisnosti od uzroka i koliko je visok... u sustini ima nekih 7-8 razloga zasto bi ti bio povisen, od toga su tri opasna - bubrezi, tumor, hipotireodizam... ako si rokao neke lekove itd. itd..

Van mreže bornagain2023

• Član
  • *
« Odgovor #13977 poslato: Januar 08, 2024, 11:13:18 posle podne »
Kod mene jedino sta moze da bude jesu bubrezi, eFGR je 60, srejdujem to polako, nista osim vode ne pijem. Vrednosti prolaktina su isle duple iznad granice dozvoljenog... Gledam da dodam jos neke prirodne suplemente kako bih olaksao i ubrzao smanjenje tih vrednosti

Van mreže Pirat

« Odgovor #13978 poslato: Januar 09, 2024, 09:24:30 pre podne »
e vidis, i onda covek ti pogleda istoriju tvojih poruka jer mu nesto tu srmdi...i onda ajde ti lepo da zaboravis na ta energetska pica i uopste unos kofeina koji isusuje bubrege? Kazes lepog ukusa... jel znas kakvoj je ukusa dijaliza? Vi ste stvarno jebeni retardi kada covek tako mora da se izrazi, ovamo ne mozes da smislis zivotinjski protein, jer ko zna u kom su ti stadijumu bubrezi a ovamo pijie drkalice i ko zna sta jos.. E jebote zivot. Pa nista, kada budes svako jutro pisao na aparat onda ces shvatiti... Ova medicinska pitanja bi trebalo zabraniti i banovati na forumu sa permanent banom. Vi ovde ljudi dolazite sa ozbiljnim problemim i idejama da ih lecite travkama i vitaminima... Da situacija bude jos gora to su sve skrivene agende koje stoje iza totalno nepovezanih pitanja. Nisi prvi veruj mi, i nisi jedini  ;) Jel vi shvatate da se to ne leci time. Da su to ozbiljna stanja koja zahtevaju lekarsku negu u pracenje... Znam jedno 4 osobe, da 4 , 3 su tako zavrsili na dijalizi, pardon jedna od te tri je na lekovima, a jedna je samo na ultrazvuku dijagnostikovana da joj je bubreg umro...  jbg lepog mu ukusa... pij tu prolom vodu i idi kod lekara redovno. I nemoj vise da trazis na netu od anonimusa savete, ni od ONIH koji nemaju diplomu i licencu...

Van mreže boltthrower

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #13979 poslato: Januar 09, 2024, 10:19:55 pre podne »
Nikad neću da razumem opsednutost energetskim pićima zbog ukusa... Ja sam možda 2 puta u životu probao Guaranu i ukus je prosečan, obično zašećereno govno sa ekstraktima i raznim sranjima...