Citat: Pedja_Petrovic Novembar 01, 2013, 01:11:37 posle podneCitat: Beats by Dre Novembar 01, 2013, 12:31:16 posle podneinteresuje me da li bi trebao da predjem na keto na rotacijama sam samo bio 42 dana pa napravio pauzu 20 dana pa sada opet vec nekic 24 dana i skinuo sam oko 3kg sto mislim da je dobro ali i dalje ne vidim neke rezultate i dalje ima dosta sala na grudima stomaku,znam ja da treba da prodje vreme ne mislim na brzinu,sagorevac sam skoro ceo popio ostalo je jos mozda 20 kapsula(u pitanju je Grenad),sad trenutno uzimam kombinaciju Grenad,Kre alkalyn,why,Glutain,i ponekad ubacim dex)Jel danima kada ne treniram kreatin da uzimam po jednu ili dve kapsule.rotacije 8 ned=56 dana-cirkaa sta znaci ovo jel da nastavim sa rotacijama ili ne,@tanatos ko nemas nesto pametno da kazes sto onda pisesinteresuje me neki savet da li da radim super serije za bolji napredak ili nesto drugo.
Citat: Beats by Dre Novembar 01, 2013, 12:31:16 posle podneinteresuje me da li bi trebao da predjem na keto na rotacijama sam samo bio 42 dana pa napravio pauzu 20 dana pa sada opet vec nekic 24 dana i skinuo sam oko 3kg sto mislim da je dobro ali i dalje ne vidim neke rezultate i dalje ima dosta sala na grudima stomaku,znam ja da treba da prodje vreme ne mislim na brzinu,sagorevac sam skoro ceo popio ostalo je jos mozda 20 kapsula(u pitanju je Grenad),sad trenutno uzimam kombinaciju Grenad,Kre alkalyn,why,Glutain,i ponekad ubacim dex)Jel danima kada ne treniram kreatin da uzimam po jednu ili dve kapsule.rotacije 8 ned=56 dana-cirka
interesuje me da li bi trebao da predjem na keto na rotacijama sam samo bio 42 dana pa napravio pauzu 20 dana pa sada opet vec nekic 24 dana i skinuo sam oko 3kg sto mislim da je dobro ali i dalje ne vidim neke rezultate i dalje ima dosta sala na grudima stomaku,znam ja da treba da prodje vreme ne mislim na brzinu,sagorevac sam skoro ceo popio ostalo je jos mozda 20 kapsula(u pitanju je Grenad),sad trenutno uzimam kombinaciju Grenad,Kre alkalyn,why,Glutain,i ponekad ubacim dex)Jel danima kada ne treniram kreatin da uzimam po jednu ili dve kapsule.
20ak g dosta.
jel normalno da glutamin u pakovanje ima kao neke grudvice
interesuje me za sta je cink dobar posto sam nacuo da je dobar? nisam mogao naci nista na forumu o njemu
Citat: каскадер Novembar 05, 2013, 01:41:33 pre podneinteresuje me za sta je cink dobar posto sam nacuo da je dobar? nisam mogao naci nista na forumu o njemu imunintet.
Citat: Beats by Dre Novembar 05, 2013, 07:08:33 pre podnejel normalno da glutamin u pakovanje ima kao neke grudvicejestezagrabi ga kaiskom i premesti u drugu suhu posudu (casu npr) i videti ces magiju-nema grudvica
Citat: Pedja_Petrovic Novembar 05, 2013, 09:44:11 pre podneCitat: Beats by Dre Novembar 05, 2013, 07:08:33 pre podnejel normalno da glutamin u pakovanje ima kao neke grudvicejestezagrabi ga kaiskom i premesti u drugu suhu posudu (casu npr) i videti ces magiju-nema grudvica isprobacu,jel smem da pijem sagorevac sa kreatinom,glutaminom pred trening