St vi sve danas gledate i slusate na tom jutjubu...
Ne znam sta da ti odgovorim na ovo... Da nisam bio skeptican ne bih dosao ovde da pitam :d
Pazi..kako posle treninga kad ostetis misicna tkiva nije neophodan protein pricam ili za whey ili za kruti obrok nebitno..nego sta trebamo unijeti masti picu ili sta v3c?
Protein tj aminokisjelina je temelj svakog ko zeli napredovati u fizickom smislu n3bitno je li hipertrofija snaga itd i jos x faktora naravno..
A za dextrozu zasto bas litar ipo? Nisam odgledao klip ali vec vidim da je ono..
Naime mnogo je bitnije da uneses ugljenje hidrate posle treninga. Proteini nisu toliko bitni jer ih imas vec "skladistene u telu" tokom dana. Velike kolicine proteina nisu dobre odmah nakon treninga (>10g) jer smanjuju obnovu glikogena. (protein smanjuje varenje ugljenih hidrata).
Sto se dekstroze tice kaze da ukoliko se ne unese dovoljna kolicina vode dekstroza dugo vremena ostaje u zelucu
https://youtu.be/tqLJ7NhpXfY?t=473Da ne bude da sam ja rekao nesto od ovoga gore to je samo izvuceno ukratko iz klipa kog iz nekog razloga dosta ljudi sheruju u zadnje vreme.
koja tragedija u pm.....ali BUKVALNO......
video ili moje pitanje? :d