General je sve objasnio,mislim da nema dalje price.Cisto me je zanimalo miseljenje jer sam vidio da ne navode koliko je cega pa me je strah bilo da je to 70% kazein,ne volim da kupujem kad nije tacno oznaceno koliko cega.Cepamo po starom onda.Hvala na odgovoru Pedja.
Nema na cemu da hvalis
ali znaj da sve i jedan BREND ima diskreciono pravo da ne otkriva koliko cega ima. E sad...imas varijantu da sa vrlo malo edukacije, sve bude jasno. Ne treba biti tehnloog da bi se znao sistem i princip delovanja jbg.
Pogledaj npr samo ON...pre 10 god je to bio cisti WPC, denaturizovan itd.Ili dymatize elit whey
i sta se desilo..pa desila se GLOBALIZACIJA i jednostavno ljudi nisu hteli da od njih neko pravi ovce. I onda naravno stupaju TEHNOLOZI...
A cena ne sme da se menja
B ukus ne sme da bude razlizit za 3-5% od dotadasnjeg
C ostalo nista nije bitno
the rest is hystory
morate shvatiti...MONEY TALK i jednostavno koliko je internet doneo dobrog, mnogima je doneo jos vise zla. Povecanja potrosnja i prodaja putem neta nije bila ekvivalentna sa saznanjem i prodiranjem infomracija u etar tj pojavom konkurencije gde se uz manje cene nudilo isto, ako ne i bolje. Rat je tek poceo, a kako imam infomracije, u veoma skoro vreme ce iz prostog razloga- LJUDSKE znatizelje morati navoditi sta i kako.
Isto je bilo kao za amino whey kada su ljudi bombardovani sa glupostima o kolagenu.
Pa se onda pojavio MONESTER BEEF i rkelamirao ga Kai Green - TO JE BIO VRH PONUDE. Pa su oni mnogi rekli..pa cek, hydrolosivan collagen = beef protein...hmmmmmmmm..something wrong here now a?

pa onda
posto sve i jedan EU brend, zbog storgih EU propisa izzebagava upotrebu soy u bilo om obliku zbog GMO tj GMP pravila jer jednostavno danas skoro pa nije moguce dobiti u tim varijantma te supstance a da su GMO free, te su pribegli uoptrebi drugih izvora filera ili ucvrscivaca....DAMN.what fuck is FILER?

PITAJU SE MNOGI.
pa onda neko kaze- pa kada su mesavina dve ili vise vrsta surutke u pitanju ( npr wpc i wpi) mora postojati filer ili ucvrsivac izmedju ta dva- WHAT A FACK aaaaaaaaa...e ondaaaa...USA brendovi, koriste ugl SOY isoflavon, lecihtin itd jer njhov senat garantuje da je gmo free

(kao za sporiste da nisu dopinogvani) dok EU brendovi su poceli da koriste alternativne izvore pa se tako i konrketno u aw hydro kao filer izpemdju wpc i wph nasao hydrolosvan beef protein. I onda ja kao uvoznik nemam nikakav problem da kazem da ga ima kornketno 0.02 gr na mericu od 28 gr. Hmmmmmm....mnogi nosili aw na analize, placali po 200-300 e da bi dobili ono sto pise na deklaraciji..DAMN YOU PEDJA!!! fuck you...

.....a mogli su lepo da pitaju, pa bih im dao cak i papire sa analiza prilikom registracije

....
a jos interstanije je da niko nije pitao zasto je npr ON sada mesavina, apre nije bio ili zasto je dym mesavina a pre nije bio i oji sufileri u njima,.....sta znam....moguce da je rodjena sa tim hahhahahahah