Na kojoj temi i strani je kačen klip kako Pedja ili njegova supruga spema sladoled?Nema trika da nadjem.Sećam se samo da su maline koristili
300 dinara je popust samo . znaci regularna cena 2300
Je l može neko da mi preporuči povoljne sagorevače? I ukratko način upotrebe, hvala unapred
da mogao bi i ba i krealkalin
Citat: pirat Maj 20, 2018, 05:13:44 posle podneda mogao bi i ba i krealkalinA monohidrat? Kreatin ne koristim sad dok ne prodje zdravstveni jer ne znam bas mozda kreatinin malo bude iznad referentnih pa da ne rizikujem.
Citat: Цветко Maj 20, 2018, 05:24:07 posle podneCitat: pirat Maj 20, 2018, 05:13:44 posle podneda mogao bi i ba i krealkalinA monohidrat? Kreatin ne koristim sad dok ne prodje zdravstveni jer ne znam bas mozda kreatinin malo bude iznad referentnih pa da ne rizikujem.pa mozes i monohidrat ali ako navlacis vodu znas i sam, dolazi 5-6 kg vode... ne znam koje testove mislis, ono moze da bude u urinu malo povecano ali ako ne pijes dosta vode,bilo koji kreatin ako pijes dosta vode ne bi trebalo da digne kreatinin.
Za 15-20ak dana imam prijemni za fax, da li ima smisla da uzimam dnevno 1-2 merice beta alanina vidim da pise da povecava aerobnu izdrzljivost, a imam bas kuperov test, pa cisto malo da pogura, ako da, kada najbolje da uzimam ?
Citat: Цветко Maj 20, 2018, 04:24:44 posle podneZa 15-20ak dana imam prijemni za fax, da li ima smisla da uzimam dnevno 1-2 merice beta alanina vidim da pise da povecava aerobnu izdrzljivost, a imam bas kuperov test, pa cisto malo da pogura, ako da, kada najbolje da uzimam ? Policijska Akademija Cvele ili nesto drugo?Sto se tice kreatina, koristio sam ga pred prijemni ali ne zbog istog vec se tako zadesilo i apsolutno nikakve probleme nisam imao.