Ljudi...ja mora da vas pitam...Zasto j.. asparagus iliti ŠPARGLA košta 1800din kilo!!!??? Jel to zato što je koriste svi svetki bilderi u svojim klipovima na YouTube-u? Braaate... Fileti svežeg lososa su 1800din kilo !W T F??
u hr je jefrtinija ribu iz ociglednih razloga... zasto moras sparglu da jedes? i losos? karfiol , brokoli. oslic... ako ti nekada dosadi kuvan isprzi ga na masti nece te ubiti... a ukusniji je , licno ga cepam sa ovsenim ujutru , a po nekad i tokom dana... bacis koju tikvicu sa grila ili iz rerne uz to i vozi
Citat: pirat Decembar 09, 2018, 04:40:57 posle podneu hr je jefrtinija ribu iz ociglednih razloga... zasto moras sparglu da jedes? i losos? karfiol , brokoli. oslic... ako ti nekada dosadi kuvan isprzi ga na masti nece te ubiti... a ukusniji je , licno ga cepam sa ovsenim ujutru , a po nekad i tokom dana... bacis koju tikvicu sa grila ili iz rerne uz to i vozi Aco je zelio rec da u HR spargla, sparoga kosta 5.5e, ne losos.... ako je tocna inf da je oko 1800dinara ili po mojoj procjeni 15-16 eura kilo Lososa, onda vas bome sisamo po cijeni jer nikako nije jeftiniji u HR, dapace skupli je.. bez obzira na okolnosti.... prije cete vi u Srbiji imat jeftiniju rinu nego mi u HR jer eto, izvezemo sve sta valja Japancima i finim guzama, i kupimo jeftino i smrznuto smece i prodaju nam pod skupo... ako nisi uz more i ne ulovis nesto svoje, neces vidjet svjeze ribe... ironicno druze ali tako je
Imam velikih problema sa apetitom. Trenutno sam u fazi punjenja i ne mogu da ispunim dnevne makrose hidrata. Vec dve nedelje se mucim i danas sam povracao jer sam pokusavao da adaptiram telo. Da li bi vitamin b ovde pomogao? Isto tako, da li bi mogao umesto odredjene kolicine UH da zamenim sa mastima? Tek da ispunim dnevni kaloriski iznos (znam da ne brojimo kalorije, ali mislim da je ovo izuzetak). Kontao sam mozda i sejk neki da ubacim? Tipa whey, puter od kikirikija i bananu. Hvala
Citat: Luka Vojnovic Decembar 10, 2018, 06:43:46 posle podneImam velikih problema sa apetitom. Trenutno sam u fazi punjenja i ne mogu da ispunim dnevne makrose hidrata. Vec dve nedelje se mucim i danas sam povracao jer sam pokusavao da adaptiram telo. Da li bi vitamin b ovde pomogao? Isto tako, da li bi mogao umesto odredjene kolicine UH da zamenim sa mastima? Tek da ispunim dnevni kaloriski iznos (znam da ne brojimo kalorije, ali mislim da je ovo izuzetak). Kontao sam mozda i sejk neki da ubacim? Tipa whey, puter od kikirikija i bananu. Hvalajel ne daju savete tamo gde kupujes??