Sto mislite o ovim EMS stimulatorima?
Ja porucih za manje od 10 eura za stomak.Iznenadih se malo jacinom,ima razne brzine i na pojedine stvori cak i bol,isprobah jutros,vec mi se upalise trbusni
Iskreno ne ocekujem nista,nego uz dobru dijetu,mozda keto,dobar rad sa tegovima,moze mozda pomoci malo da podje to tvrdokorno salo sa stomaka 
hoce, hoce 
Hahahaha, kako nece Pedja? Pa ozbiljno, sigurno ce selektivno istopiti mast odatle.
Salu na stranu, evo, necu da pljujem nesto o cemu ne znam dovoljno (EMS stimulatori), ali nisam ja sigurna da to ista moze da potpomogne... Naravno, pritom ne pricam o ozbiljnim fizioterapeutskim EMS masinama i aparatima koji itekako imaju svoju funkciju u rehabilitaciji i neuromuskularnoj stimulaciji povredjenih regija.
P.S. Ali kako je ovo simptomaticno, dodje maj i svi u panici, svi bi do leta trbusnjake za leto, svi bi za 4 - 6 nedelja cudo, kupuju se suplementi i sta treba i sta ne treba, masine, osma svetska cuda, sta ti ne... A sve je lepo moglo da krene sa promenom ideje o zivotu i nacinom gledanja na hranu i vezbanje...