Pa vec dosta vremena drzim 'visok' nivo natrijuma koji je propracen sa dosta tecnosti.
Da li je dovoljno 100g badema i deset supenih kasika maslinovog ulja za ketozu (300g piletine,2x whey u pwm i ujutru nakon ustajanja,8-10 belanaca i kupus salata uz svaki obrok). 83kg,183cm. Pre toga bile rotacije 8 sedmica, low carb 4sedmice..
Pirate kako to toplo/hladno vrijeme utice na gorusicu?
Citat: Luka Šćepanović Maj 13, 2019, 07:26:56 posle podnePirate kako to toplo/hladno vrijeme utice na gorusicu?Ja muku mucim s time godinama(i jos ponesto uz to povezano sa želucem) i mogu ti reci da mi je u jesen i proljeće kad su promjene bas katastrofa.
Mene sjebe momentalno, pogotovo ako sam na deficitu, poremeti mi želudacnu kiselinu i onda ide jabukovo sirće, kurci palci... Ne smem da legnem nikako sat dva posle obrokaPa naglo otopljavanje, budi lučenje žlezda... Povećava se temperatura tela...
Grcevi na low carb (posle samo 3 dana) i 3 jaka cardio treninga - manjak MG? Iako uvece uzimam 4x ZMA ?Jel moguc manjak Kalijuma? Grcevi kad zevam ukoci mi vilicu, protegnem se malopre ugrci mi ledja jbt...