Citat: Stevan Čerubdžić Decembar 16, 2020, 09:02:52 pre podneBelo meso i rizu, mada ja samo to i jedem tokom dana, osim ako nije pwm onda jedem griz i vej. Samo sto pre treninga jedem i masti sa mesom i rizom, maslinovo ulje u z.salati i malo badema.Stevo kad pojedes griz i vej posle koliko h ti je sledeci obrok?
Belo meso i rizu, mada ja samo to i jedem tokom dana, osim ako nije pwm onda jedem griz i vej. Samo sto pre treninga jedem i masti sa mesom i rizom, maslinovo ulje u z.salati i malo badema.
pomeas samo griz sa whey jem i rastopis u vodi ili kako ?
Bitno je da unos namirnica bude kvalitetan, bez ikakvih problema odradim trening bez i jednog grama UH posle tek popunjavam glikogen, ali dobro to je neki moj metod, fokusiranost i zelja za napretkom. Imam neku svoju filozofiju zasto tako radim i meni odgovara a pumpa je itekako moguca i bez hidrata barem u mom slucaju.
Organizam ne prihvata ili ne volis?Za sad jos nisam probao ugljeni hidrat koji mi smeta, cak ni tijesto, kroz par sati prazan stomak. Jedino UH prije spavanja nikako, probudim se kao da me neko tukao
Ovo sa rizom je super, ja sam inace ranije to radio ali sa kuvanim pirincem pa whey pa u blender...
Citat: pirat Decembar 17, 2020, 02:07:32 pre podneOvo sa rizom je super, ja sam inace ranije to radio ali sa kuvanim pirincem pa whey pa u blender...Top prica, kazem ti, em ti bude kao doza slatkog em nadoknadi unos ugljenih hidrata, a pravi se bukvalno 5 minuta. Jos ako ima nekog ko ce da opere posle posudje nema dalje hehe
Pauza u treningu zbog covida. Kako da se hranim, ako sam u kcal. suficitu bio do sad? Da li da spustim kalorije s obzirom da ne treniram i da sam u kući po ceo dan ? Da li je ok uzimati voće dok sam bolestan ? Suplementi vit c 3g, nac 1200,vitD 4000, cink 30mg. Da li da nešto dodam, smanjim od supsa?
Da li moze da se pije ashwagandha ako osoba ima hashimoto thyroiditis, misljenja su jako podeljena, na nekoliko mesta sam procitao da osobe sa hasimotom treba da izbegavaju, a isto tako sam procitao da nema veze jedno sa drugim?