STEVAN ti je sve napisaododatno pitanje.Da li si radio ostale horomone?Mislim, verovatno si radio t3 i t4a test ili ukupan testosteron?LH, FSH ?Nadam se da je odgovor da jesi
Radio sam FT4, T3, TSH, ATA, ATG, CK, CK-MB, CRP I SE.
CitatRadio sam FT4, T3, TSH, ATA, ATG, CK, CK-MB, CRP I SE.vidiniko ovde od nas NIJE lekar i nemoj da ovo shvatas kao da ti neko prepisuje nesto ili slicnoali meni bi bilo veoma interestatno videti ZASTO su vrednosti T poremecene, a ne samo da se nataknes na eutirox.Ali da ne palamudimajde bas uradi HORMONE u nekom privatnom labu naTestosteronprolaktinLHFSH
Citat: Pedja_Petrovic Decembar 21, 2020, 06:28:53 pre podneCitatRadio sam FT4, T3, TSH, ATA, ATG, CK, CK-MB, CRP I SE.vidiniko ovde od nas NIJE lekar i nemoj da ovo shvatas kao da ti neko prepisuje nesto ili slicnoali meni bi bilo veoma interestatno videti ZASTO su vrednosti T poremecene, a ne samo da se nataknes na eutirox.Ali da ne palamudimajde bas uradi HORMONE u nekom privatnom labu naTestosteronprolaktinLHFSH Koliko poznajem materiju, a kolege nek me isprave ako gresim:Da lucenje testosterona moze biti poremeceno kod hipotireoze, ne samo zbog nedostatka hormona tiroide vec i dizbalansa prolaktina koji moze u pozadini pravi problem, te uticati na hipofizu da manje luci LH i FSH i nedovoljno stimulise testise, a moze doci i do povecane sekrecije Acth i povecana kortizola.
Pa sto bi to radio? Nije to prijatan ukus ni malo verujem
Jesi razmisljao da ga nabavis u tableti :-)
jel pricate o the mg citratu ? mislim u prahu ...