Citat: BOGISHA Februar 20, 2021, 05:52:04 posle podneCitat: Stevan Čerubdžić Februar 20, 2021, 04:37:53 posle podneStavim 100gr griza i malo brusnica i prelijem vodom, kuvam i mesam dok se ne napravi smesa griza. Skinem sa sporeta ubacim protein, crveno voce, bananu, onaj proteinski krem. Zavisi sta mi se jede i sta imam u kuci tog momenta.Mikrotalasnu nemam, tako da svu hranu kuvam.Nista, onda kad budemo dolazili u svadbu pored koverte ide i mikrotalasna Sta mislis sto sam to napisao 😅😅
Citat: Stevan Čerubdžić Februar 20, 2021, 04:37:53 posle podneStavim 100gr griza i malo brusnica i prelijem vodom, kuvam i mesam dok se ne napravi smesa griza. Skinem sa sporeta ubacim protein, crveno voce, bananu, onaj proteinski krem. Zavisi sta mi se jede i sta imam u kuci tog momenta.Mikrotalasnu nemam, tako da svu hranu kuvam.Nista, onda kad budemo dolazili u svadbu pored koverte ide i mikrotalasna
Stavim 100gr griza i malo brusnica i prelijem vodom, kuvam i mesam dok se ne napravi smesa griza. Skinem sa sporeta ubacim protein, crveno voce, bananu, onaj proteinski krem. Zavisi sta mi se jede i sta imam u kuci tog momenta.Mikrotalasnu nemam, tako da svu hranu kuvam.
a koji proteinski krem stavis?
Ima li ikakvog benefita uzimanja hydro wheya odmah ujutru nakon budjenja?
Znaci nikakvi benefiti, hvala momci!
Citat: Gosa Februar 22, 2021, 10:41:43 pre podneZnaci nikakvi benefiti, hvala momci!Na kakve benefite tacno mislis?
Svaki protein ce da nahrani. Ako je dan posle treninga mozes tako raditi, to je ok.