General Bodybuilding Discussion > Članci
Saša i bodybuilding
icko:
He, he kakav kralj, samo da se malo udubio u materiju mozda bi saznao da su goveda najveci pretvaraci biljnih aminokiselina u zivotinjske, covek nema nema takav metabolizam i takve digestivne organe ali zato ima goveda.
Fat Dragon:
Ja sam čuo da vegetarijanac na jeziku Navaho indijanaca zači onaj koji slabo lovi. ;D
icko:
--- Citat: icko Maj 05, 2012, 10:50:21 pre podne ---He, he kakav kralj, samo da se malo udubio u materiju mozda bi saznao da su goveda najveci pretvaraci biljnih aminokiselina u zivotinjske, covek nema nema takav metabolizam i takve digestivne organe ali zato ima goveda.
--- Kraj citata ---
Pardon, belancevina.
Black&Decker:
--- Citat: Fat Dragon Maj 05, 2012, 10:55:31 pre podne ---Ja sam čuo da vegetarijanac na jeziku Navaho indijanaca zači onaj koji slabo lovi. ;D
--- Kraj citata ---
Pa normalno da slabo lovi,kada ne jede to sto ulovi hahaha...
vegetarijanac onaj koji jede vegetaciju :P ako procveta svinja i nju ce da jedu
djake:
--- Citat: Pedja_Petrovic Maj 04, 2012, 10:34:49 pre podne ---
--- Citat: djake Maj 04, 2012, 08:34:14 pre podne ---Npr. zitarice i mahunarke, kod zitarica je obicno lizin u deficitu, a mahunarke ga imaju dosta, a kod mahunarki zna da fali npr.metionin, triptofan i sl., a zitarice ga imaju....soja ima pun AK profil.....
--- Kraj citata ---
buraz
soja NEMA pun AK profil
a AK koje si nabrojao ne SPADAJU U ESENCIJALNE ili nama BITNE
dakle
metitonin,tripofan itd su toliko irelvantne AK da je to vise nego smesno
jeste da ucestvuju u AK profilu i na gomil cine sinergiju ali bez njh NASE TELO MOZE bez iakkvih prblema da funcksonise
moze i SA NJIMA a i bez EAK ali dugorocno gledjacui si u velikom problemu bez EAK..
--- Kraj citata ---
Ali buraz metionin, triptofan i lizin jesu esencijalne AK...a soja sadrzi sve esencijalne aminokiseline....tako kazu npr.na www.nutritiondata.com....e sad to sto soja nije bolja za izgradnju misicne mase od npr.mesa, to je druga strana ploce...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju