General Bodybuilding Discussion > Članci

Saša i bodybuilding

<< < (3/5) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: djake  Maj 04, 2012, 08:34:14 pre podne ---Npr. zitarice i mahunarke, kod zitarica je obicno lizin u deficitu, a mahunarke ga imaju dosta, a kod mahunarki zna da fali npr.metionin, triptofan i sl., a zitarice ga imaju....soja ima pun AK profil.....

--- Kraj citata ---

buraz
soja NEMA pun AK profil
a AK koje si nabrojao ne SPADAJU U ESENCIJALNE ili nama BITNE
dakle
metitonin,tripofan itd su toliko irelvantne AK da je to vise nego smesno
jeste da ucestvuju u AK profilu i na gomil cine sinergiju ali bez njh NASE TELO MOZE bez iakkvih prblema da funcksonise
moze i SA NJIMA a i bez EAK ali dugorocno gledjacui si u velikom problemu bez EAK..

spavac:
Peđa, da li bi mogao malo da se raspišeš o tome? Najviše me interesuje da li i šta nedostaje veganima za zdrav život a naravno i za izgradnju mišićne mase.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: spavac  Maj 04, 2012, 12:09:06 posle podne ---Peđa, da li bi mogao malo da se raspišeš o tome? Najviše me interesuje da li i šta nedostaje veganima za zdrav život a naravno i za izgradnju mišićne mase.

--- Kraj citata ---

pa zar ti upravi djake nije objasnio?
NEMA NAMRINICA ZIVOTINJSKOG POREKLA koje imaju PUN AK profil tj za izgradnju miscine mase (koja je bdw MAMA) su potrebne EAK kojih u TRAVAMA NEMA

dr Sasa:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Maj 04, 2012, 12:10:42 posle podne ---
--- Citat: spavac  Maj 04, 2012, 12:09:06 posle podne ---Peđa, da li bi mogao malo da se raspišeš o tome? Najviše me interesuje da li i šta nedostaje veganima za zdrav život a naravno i za izgradnju mišićne mase.

--- Kraj citata ---

pa zar ti upravi djake nije objasnio?
NEMA NAMRINICA ZIVOTINJSKOG POREKLA koje imaju PUN AK profil tj za izgradnju miscine mase (koja je bdw MAMA) su potrebne EAK kojih u TRAVAMA NEMA

--- Kraj citata ---

Možda ima u GLjIVAMA ;D :D

VeljaP:
E sad vi, a onaj bilder starije generacije sto je istrazivao kod seljaka, sta jede bik pa je onako jak i ima velike testise?
Pa i on isao po livadi i brao travu i jeo :D

Pedja, poslacu ti pp, da ne ofiram covjeka sad javno, bio je u Palanci na takmicenju

jbt koji ludak, hahha, ja ne vjerujem

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju