Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Power lifting trening

<< < (2/7) > >>

Milanxle:
Sto se tice ishrane na nju pazim od proslog leta, imam dovoljan unos proteina, oko 180, 190 gr na 74 kg telesne tezine, a trenutno stanje u sve 3 discipline je:
Bp:115
Cucanj:150
Mrtvo:170
a imam zelju da u narednoj sezoni u mrtvom predjem 200 kg, cucanj oko 170,180, benc press oko 130 a pri tome da ostanem na ovoj kilazi, tj da ne predjem 75 kg.

filip85:
pa kao što Velja kaže, ovaj program nema mnogo veze sa PL-om, možda će snaga usput malo i rasti, ali to nije PL... odluči se šta želiš i tako radi...

Milanxle:
Veci cilj mi je bodi bilding, ali dok ne budem spreman za bb, a treba mi jos misicne mase, najbolje je da napravim osnovu sa power lifting treningom, tako je i Ronnie Coleman poceo, 13 godina se bavio power liftingom a onda preso na bb i postao najbolji bodybuildier svih vremena.

damirjam:

--- Citat: Milanxle  Jun 01, 2012, 02:41:50 posle podne ---Sto se tice ishrane na nju pazim od proslog leta, imam dovoljan unos proteina, oko 180, 190 gr na 74 kg telesne tezine, a trenutno stanje u sve 3 discipline je:
Bp:115
Cucanj:150
Mrtvo:170
a imam zelju da u narednoj sezoni u mrtvom predjem 200 kg, cucanj oko 170,180, benc press oko 130 a pri tome da ostanem na ovoj kilazi, tj da ne predjem 75 kg.

--- Kraj citata ---
veliki su ti ciljevi mogu ti reci..a i tezine su impresivne....s obzirom da je ove godine cini mi se u toj klasi 140kg BP prvo mjesto...drugo 130....

ela ela:
Da da-vec sad vrlo impresivno.
Neki snimak je uvek dobrodosao  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju