Ostalo > Offtopic
Bubuljice od aminokiselina?
Aca94:
Pozdrav svima ,puno se stvari izdesavalo,prekiuno sam na 3 nedelje da treniram i pijem amino kiseline i sve moje "pubertetske" bubuljice su se povukle iako su mnogi rekli da su one od znoja bla bla ali ja sad iako nisam trenirao opet sam se znojio i imao puno posla.I primetio sam to i prosle godine preko leta kad sam pravio pauzu sa svim suplementima zbog novca, da su mi se povukle i cim sam poceo da ih pijem od septembra ponovo ista prica...sta vi mislite?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Aca94 Jul 31, 2012, 07:38:21 posle podne ---Pozdrav svima ,puno se stvari izdesavalo,prekiuno sam na 3 nedelje da treniram i pijem amino kiseline i sve moje "pubertetske" bubuljice su se povukle iako su mnogi rekli da su one od znoja bla bla ali ja sad iako nisam trenirao opet sam se znojio i imao puno posla.I primetio sam to i prosle godine preko leta kad sam pravio pauzu sa svim suplementima zbog novca, da su mi se povukle i cim sam poceo da ih pijem od septembra ponovo ista prica...sta vi mislite?
--- Kraj citata ---
sa ni jedne strane gledano (logicki,teoretski,prakticno niti bilo kako drugacije) to nije moguce -bar ne kada su AK u pitanju.
jedino da si umesto AK kupio tecni tribulus :D
Ishmerish:
Druze ti sa 18 godina i test-om na max trazis razlog bubuljicama u suplementima????
Da ti nije palo na pamet da si prekidom anaerobne aktivnosti, smanijo i lucenje test-a a samim tim i androgeno dejstvo istog?,(jedan od primera).
MrT:
Ili si manje iritirao tokom treninga (majicom) kozu, ili si isao na more, pa je so pojela iste?
vlado0550:
--- Citat: Ishmerish Jul 31, 2012, 07:48:37 posle podne ---Da ti nije palo na pamet da si prekidom anaerobne aktivnosti, smanijo i lucenje test-a a samim tim i androgeno dejstvo istog?,(jedan od primera).
--- Kraj citata ---
Cek ti hoces da kaze da anaeroba aktivnost povecava lucenje testa i u kojoj mjeri ?
--- Citat: Pedja_Petrovic Jul 31, 2012, 07:47:59 posle podne ---jedino da si umesto AK kupio tecni tribulus :D
--- Kraj citata ---
Pedja, haj sad jesi ozbiljan u vezi ovoga za tribulus ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju