Ostalo > Offtopic

Bubuljice od aminokiselina?

<< < (2/3) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Pedja, haj sad jesi ozbiljan u vezi ovoga za tribulus ?
--- Kraj citata ---

veoma ozbiljan i ovo moze da se dogodi kada se kunzumira tribulus bez ikakvkih problema
neznam iz kog razloga je ovo cudno?

vlado0550:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Avgust 02, 2012, 07:35:34 pre podne ---
--- Citat ---Pedja, haj sad jesi ozbiljan u vezi ovoga za tribulus ?
--- Kraj citata ---

veoma ozbiljan i ovo moze da se dogodi kada se kunzumira tribulus bez ikakvkih problema
neznam iz kog razloga je ovo cudno?

--- Kraj citata ---

nije cudno, al sam ipak mislio da tribulus nema toliki ucinak

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---nije cudno, al sam ipak mislio da tribulus nema toliki ucinak
--- Kraj citata ---

ima ,ima
naravno ako je ok
ako je neka bulja-onda naravno i nema

Ishmerish:

--- Citat: vlado0550  Avgust 02, 2012, 05:50:30 pre podne ---
--- Citat: Ishmerish  Jul 31, 2012, 07:48:37 posle podne ---Da ti nije palo na pamet da si prekidom anaerobne aktivnosti, smanijo i lucenje test-a a samim tim i androgeno dejstvo istog?,(jedan od primera).

--- Kraj citata ---

Cek ti hoces da kaze da anaeroba aktivnost povecava lucenje testa i u kojoj mjeri ?

--- Kraj citata ---

Reci da me ovo nisi pitao sarkasticno?
Ukoliko je pitanje edukativnog tipa odgovor bi bio: naravno da povecava, posebno teske osnovne poput SQ,DL,BP....

Kako, kada i u kojoj meri potrazi na net-u, sve imas vec prezvakano, treba samo procitati i shvatiti. :)

vlado0550:

--- Citat: Ishmerish  Avgust 02, 2012, 02:33:42 posle podne ---
--- Citat: vlado0550  Avgust 02, 2012, 05:50:30 pre podne ---
--- Citat: Ishmerish  Jul 31, 2012, 07:48:37 posle podne ---Da ti nije palo na pamet da si prekidom anaerobne aktivnosti, smanijo i lucenje test-a a samim tim i androgeno dejstvo istog?,(jedan od primera).

--- Kraj citata ---

Cek ti hoces da kaze da anaeroba aktivnost povecava lucenje testa i u kojoj mjeri ?

--- Kraj citata ---

Reci da me ovo nisi pitao sarkasticno?
Ukoliko je pitanje edukativnog tipa odgovor bi bio: naravno da povecava, posebno teske osnovne poput SQ,DL,BP....

Kako, kada i u kojoj meri potrazi na net-u, sve imas vec prezvakano, treba samo procitati i shvatiti. :)

--- Kraj citata ---

Ne upste nije bilo sarkasticno i nebi se bas nesto slozio s tobom, al eto, neka potvdi neko iskusniji.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju