Ostalo > Offtopic
Bubuljice od aminokiselina?
Pedja_Petrovic:
--- Citat --- i nebi se bas nesto slozio s tobom,
--- Kraj citata ---
uf druze
ANAEROBNA aktivnost izaziva strahovit stres na telo a kao posledicu tj za posledicu ima pojacano lucenje svih hormona pa tako i testostreona
vlado0550:
--- Citat: Pedja_Petrovic Avgust 02, 2012, 02:51:43 posle podne ---
--- Citat --- i nebi se bas nesto slozio s tobom,
--- Kraj citata ---
uf druze
ANAEROBNA aktivnost izaziva strahovit stres na telo a kao posledicu tj za posledicu ima pojacano lucenje svih hormona pa tako i testostreona
--- Kraj citata ---
OK, definitivno nisam toliko iskusan, al recimo da imam problema s bubuljicama, e sad koliko je moguce da je od "teretane"?
I da dodam jos da obicno pravim pauzu od nekih mjesec dana 4 puta u godini, za taj period nisam primjetio neko poboljsanje, tj. da bubuljice nesaju.
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---OK, definitivno nisam toliko iskusan, al recimo da imam problema s bubuljicama, e sad koliko je moguce da je od "teretane"?
I da dodam jos da obicno pravim pauzu od nekih mjesec dana 4 puta u godini, za taj period nisam primjetio neko poboljsanje, tj. da bubuljice nesaju.
--- Kraj citata ---
necu da odlazim na tu stranu koliko prestanak anaerobno aktivnosti moze da utice na test do te mere da se pojave bubljice itd
a mislim da ti previse pridajes znacaj toj konstataciji..cak sta vise..
Slanina:
Mene bubuljice ubise zbog teretane pre sam imao al slabije i kako sam krenuo u teretanu izlaze non stop uvek ima par bubuljica upaljenih i dosta se pojavljuju i zbog znoja dzabe sto se umivam i brisem peskirom..al jbg ne obazirem se na to sta je tu je necu zbog bubuljica da prekinem teretanu :P
Black&Decker:
--- Citat: Aca94 Jul 31, 2012, 07:38:21 posle podne ---Pozdrav svima ,puno se stvari izdesavalo,prekiuno sam na 3 nedelje da treniram i pijem amino kiseline i sve moje "pubertetske" bubuljice su se povukle iako su mnogi rekli da su one od znoja bla bla ali ja sad iako nisam trenirao opet sam se znojio i imao puno posla.I primetio sam to i prosle godine preko leta kad sam pravio pauzu sa svim suplementima zbog novca, da su mi se povukle i cim sam poceo da ih pijem od septembra ponovo ista prica...sta vi mislite?
--- Kraj citata ---
jel si menjao mozda ishranu?
mnogo i hrana utice na akne...bar kod mene kada sam imao probleme sa tim,najvise je uticala...kada udarim po slatkisima buknu...
mozda neke alergijske reakcije sada su u sezoni, stres, poremećaji imuniteta,bubrezi,mozda si poceo u pauzi da cepas alkohol i lezes da spavas prljav ko skot svako vece sabajle...mozda ides na kupanje u neku zabokrecinu ovih dana...ko zna sta je :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju