General Bodybuilding Discussion > Članci
PRIRODNOM METODOM DO MAKSIMUMA
Pedja_Petrovic:
da.jedna od jako dobrih fora
vlado0550:
--- Citat: Pedja_Petrovic Novembar 06, 2012, 01:54:49 posle podne ---pa sto nisi napisao koji je redosled ovih slika po datumima?
--- Kraj citata ---
Pa zato sto nisam to mogao da nadjem, niti je pisao datum tamo odakle sam skidao, zato sam i rekao da bi bilo dobro da je tekst popracen slikama.
--- Citat: Pedja_Petrovic Novembar 06, 2012, 01:54:49 posle podne ---ja ne kapiram u opste sta ti hoces da kazes?
--- Kraj citata ---
Hocu da kazem, da je tekst meni interesantan, prvenstveno zato sto se kaze da je isao prirodnom metodoj i da je djeti prisutljeno, da nekazem maximalno, al vrlo ozbiljno i bilo bi mi interesantno da vidim sta je konkreno napravio, prirodnim putem... znam da ima dosta tema na forum, ali samo mi je od Naturalnog, pokazatelj sta se moze napraviti prirodnim putem.
--- Citat: Pedja_Petrovic Novembar 06, 2012, 01:54:49 posle podne ---da ovo nije dobro ili da ti znas nesto bolje,deltovornije ili sta?
--- Kraj citata ---
Nemam ambicija da izmisljam toplu vodu!
--- Citat: Pedja_Petrovic Novembar 06, 2012, 01:54:49 posle podne ---u opste ne rauzmem sta hoces da kazes.....
budi jasniji pa cu drage volje da ti pojasnim
--- Kraj citata ---
Hvala Pedja, znam da nesebicno djelis znanje i naucio sam stvarno puno od tebe na forum (s obzirom na to koliko sam prije znao), al ovdje je sve jasno, osim sto "fale" slike.
Pedja_Petrovic:
ti si odista neverovatan
pa sve i da su slike velke vr razlike A NISU na ovom momu se vidi strahotiv napredak i vidi se iz aviona da ja natural
ja neznam sta bi tebi slike trebalo da dokazu (posto se sa slikama moze sve i svasta uraditi),a nasuport tome da ti neko ko iza sebe ima ko zna koliko dijeta i koje cega kaze da je ovo vise nego odlicno i da sam text preneo iz razloga sto je ODLICAN a ne zato sto mi je bilo dosadno pa nisam imao sta da radim pa sam udaraio redom po tastatuturi pa o ga jebe
ali da ne duzim vise ovu bezpredmetnu raspravu..
nilsa je kroz ovaj program vodio covek koji je vise nego slavan danas kada je u pitanju ishrana ,suplementacija,trenig itd.
a sve i da nije on
ovakav tip tj program i pristup ovoj prici je skoro pa IDNENTICNO nekome ko je i na hemiji ili da kazem ONOME KO NE RAUZME
tebi je glavni problem sto pravis strahtovitu barijeru izmedju natural i hemije i onda su ti stvari nelogicine iz razloga sto NE RAUZMES i kao sto rekoh,smatras da su momci koji su na hemiji milion sveltnosih godina ispred tebe koji nisi.
JESU U PREDNOSTI ali tvoja prica moze da se paraleliziju sa pricom klnaca koji uzmu plava srca i sopaju se nedljema i jednu dva bureka dnevno i LICI NI NA STA
zakljucak: TI MOMCI US NA HEMIJI A IZLGEDAJU GORE OD TEBE?...hmmmmmm something wrong here?
onda imamo tebe: koji verovatno godnima nesto poksuavas da dostignes (neznam u opste kako izlgedas,ali verovatno imas neku viziju kako bi to trebalo da bude i nisi zadlvjan,) neces da koristis hemiju i glavni razlog za to sto nemozes da izlgedas kao tvoj idol npr naturalni kojeg si sam spomneuo ,i onda naravno opravdanja je .MA ON KORISTI HEMIJU ili JA NEMAM GENETIKU
nije tacno.
ono sto sam ja hteo sa ovim tekstom da ukazem je to da je ovo nesto vise nego odlicno bilo da je neko natural ili na hemiji (naravno odredjne kolcine hrane i svega ostalog se ralzikju) ali KONCEPCIJA JE BITNA.
ps
ti znas da ja naturalni natural?..mislim,ortak si sa njim i provodis 24 h dnevno pa si u to siguran?
vlado0550:
Totalno si otisao u pogresnom pravcu Pedja.
Nije uopste ni bitno koliko ja razliku pravim izmenju natural i nekoga ko je na steroideima, al obicno se kao i ovaj put zakaci oko toga, pokusavajuci da se dokaze da steroidi nisu svemocni i ja to niti sporim niti mislim, ako to je sve nebitno u ovoj prici.
Ja sam rekao, da bi volio da vidim slike, koje prate jednog maximalno posvecenog naturalca, da bi se ti vratio na neku davno ispricanu pricu o steroidima, ishrani, suplementaciji i koliko je sta bitno u bodybuildingu.
vlado0550:
--- Citat: Pedja_Petrovic Novembar 07, 2012, 06:12:13 pre podne ---onda imamo tebe: koji verovatno godnima nesto poksuavas da dostignes (neznam u opste kako izlgedas,ali verovatno imas neku viziju kako bi to trebalo da bude i nisi zadlvjan,) neces da koristis hemiju i glavni razlog za to sto nemozes da izlgedas kao tvoj idol npr naturalni kojeg si sam spomneuo ,i onda naravno opravdanja je .MA ON KORISTI HEMIJU ili JA NEMAM GENETIKU
--- Kraj citata ---
Ovo je ipak bilo nisko, niti ja neso pokusavam, osim ono sto volim, idem u gym i pridrzavam se ishrane koliko to mogu... otkud ti znas da ja imam neku viziju i da nisam zadovoljan, zato sto sam rekao da bi bilo dobro da jedan tekst naturaca, prate slike, pa si odma zakljucio da ne uzimam steride i u tome trazim svu utjehu, svog neuspjeha, pa lose is procjenio!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju