Ostalo > Offtopic
Ljubitelji video igara ili što bi rekli "gameri"
P:
CoD black ops 2 odlicna igra ;)
MoH warfighter odlicna ali previse kratka :)
Hitman absolut je fenomenalan!
Far cry 3... samo sto se nije skinuo :D
bmsking:
--- Citat: milan0507 Novembar 30, 2012, 08:55:48 pre podne ---
--- Citat: bmsking Novembar 30, 2012, 02:16:07 pre podne ---
--- Citat: milan0507 Novembar 29, 2012, 11:28:19 posle podne ---Jel izasao far cry 3 za pc?
Probao sam AC3 i ne svidja mi se nesto, pada mi fps strasno pa me nervira. Razmisljam o kupovini pes-a novog original da bih mogao preko neta da igram, deluje mi kao najbolji fudbal do sad.
--- Kraj citata ---
Far Cry 3 je izaso i neverovatno koliko dobro radi, nema kocenja i tih zajebancija, stvarno su lepo optimizovali igru. AC3 je lose optimizovan pa svi cekamo taj famozni patch koji ce navodno poboljsati malo performanse, inace svima na pc-u lose radi. Najnoviji PES 2013 je po meni cisto sr*nje. Gori od dvanaestice. Desetka je bila bolja od oba ova, a PES 6 ostao zakon :D Mada dobro i 2013 moze da posluzi za sada, mada meni se ne svidja licno uopste, ali ako je zbog neta sta znam kupi, ali veruj mi nije nikako najbolji do sad.
Dakle sad se trenutno kod mene pici Far Cry 3 pa cemo da vidimo kakav je gameplay i prica, za sada tj. pocetak nije los.
@Dame_3 bolje igraj San Andreas :D
--- Kraj citata ---
Evo sad skidam al je neki los torent, a mrzi me da kopam po warezu, sve mrtvi linkovi.Meni ovaj pes lezi, 12ica mi je bila tesko sranje.Videcemo i ovaj Hitman Absolution kakav je.
--- Kraj citata ---
ja sam jedva skinuo preko wareza i to jedino sto valja su linkovi bilion uploads-a, ostalo ili obaraju ili su mnogo male brzine skidanja. A rapidshare je ponovo postavio ogranicenje i to najgore do sada.
dame_3:
http://thepiratebay.se/torrent/7848694/Hitman_Absolution-SKIDROW
Evo vam sa piratebaya, jeste da ima puno leechera, ali zato ima i par hiljada seedera , torrent majka ! :D
milan0507:
--- Citat: berisha semsedin Novembar 30, 2012, 02:24:35 posle podne ---@milan
Ne kupuj orig Pes, 99% ljudi na netu igra sa barcom i realom, smorices se brzo, a i kad gube vecina izadje pred kraj meca da ne bi kvarili statistiku (slepci)
--- Kraj citata ---
Pa valjda kad izadjes gubis najvise bodova i najvise kvaris statistiku.
Cratos:
Batman AA, Batman AC, Bioshock, Crysis 1-2, Dark Souls: Ready to die, Darksiders 2, Deadisland, Devil may cry 4 , Resident Evil 5, Dishonored, Fable 3, Kingdom of Amalur, Mafia 2, Prince of Persia (2010), PES 13, Saints Row the third, SFxTekken, SF4 AE, UT 3, Virtua tennis 4, Far Cry 3 se skida a zatim će i novi Hitman i ES Skrim 8)
Dosad su samo Batman AA i Crysis 1 planuli, nemam vremena trenutno, novi je komp a i nakupilo se dobrih naslova zadnjih godina, treba nadoknaditi :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju