Ostalo > Offtopic

Ljubitelji video igara ili što bi rekli "gameri"

<< < (12/15) > >>

Stevcho:
Probaj Skyrim, neces se pokajati :)
Meni crklo napajanje jos u avgustu, pred septembarski rok, nisam hteo da ga popravljam bas zbog faksa. Sad sam obnovio, ai opet moram u januaru da polozim nesto zbog matoraca. A sad uzimam napajanje, pa cemo videti :D

Colaticc:
Ako neko voli da igra free to play igirce nek proba PlanetSide 2 najbolji open world shooter  nece te se pokajati samo vam treba dobar komp xD

denza025:
Igrao CS ko lud i batalih.. Sada samo HoN (Heroes of Newerth, nesto kao DOTA) :)
btw ukoliko neko od vas zeli Dota 2 key a nema neka mi pusti PM pa cu mu dati ;)

alexi:
joj ljudi upravo se vratih iz igraone,slucajno se zadesim tamo i hajde reko da probam god of war 3 na ps 3...koje razvaljivanje,ajj imam osjcaj da su me pustili jos 10 minuta da ne bi kuci do 1. 1. došao :D

definitivno prejako nešto,da imam neke love sigurno bih uzeo tricu,ne znam koliko sad kosta polovna trica ocuvana ?

dame_3:

--- Citat: alexi  Decembar 12, 2012, 11:07:47 posle podne ---joj ljudi upravo se vratih iz igraone,slucajno se zadesim tamo i hajde reko da probam god of war 3 na ps 3...koje razvaljivanje,ajj imam osjcaj da su me pustili jos 10 minuta da ne bi kuci do 1. 1. došao :D

definitivno prejako nešto,da imam neke love sigurno bih uzeo tricu,ne znam koliko sad kosta polovna trica ocuvana ?

--- Kraj citata ---
Ne bi trebalo da je preskupa jer ce sad nova generacija konzola krajem 2013. GoW jeste odlicna igra, ali definitivno najbolja exluziva na ps3 je Uncharted, a sad ce dobiti konkurenciju u The Last Of Us. Pogledaj na YT bilo koju od ove dvije i garantujem ti da ces odmah poceti skupljati pare za ps3 :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju