Ostalo > Offtopic
Ljubitelji video igara ili što bi rekli "gameri"
alexi:
ma moze se ono odvojiti,znam da mi nece dosadit,samo kad bi covjek imao srece pa nabasat na neki ocuvan,bogami....
auu pogledao sam na yt,ma drama...samo jedina falinka po meni je sto nisu omogucili da se mogu igrati i igre sa ps 2 na trici,ne znam stvarno cemu to...
Ishmerish:
Zato lepo uzmes(sklopis) krsten Desktop i picis sve od Amige na gore ;)
Jedino Xbox jos nema emulator(doduse nisam skoro proveravao).
alexi:
mislis preko kompa ? nisam ti ja nesto vičan s tim pojmovima,ali znam da je amiga pc ( ili ne :D ? )
ma nema tu meni uzitka,ja volim drzat dzojstik u rukama,volim se zavalit,preko big ass tv-a :D
tako sam i dvicu kada sam imao,cimer preko vikenda ode kuci starcima ja citav dan derem piletinu i prelazim igrica :D
Ishmerish:
Vidi ovako:
Imas sve dzojstike i za PC, znaci original izgledom i kvalitetom kao za PS2(ili bilo koju drugu konzolu) ali usb ulaz za PC,
dalje na PC-u imas DVI ili HDMI izlaz za sliku i zvuk, doduse DVI nema zvuk i to onda ide preko zvucne kartice do tv-a.
Sto je najbolje nema cimanja sa original ili ne igrama i sve igre su free ;)
dame_3:
--- Citat: Ishmerish Decembar 13, 2012, 04:17:07 posle podne ---Vidi ovako:
Imas sve dzojstike i za PC, znaci original izgledom i kvalitetom kao za PS2(ili bilo koju drugu konzolu) ali usb ulaz za PC,
dalje na PC-u imas DVI ili HDMI izlaz za sliku i zvuk, doduse DVI nema zvuk i to onda ide preko zvucne kartice do tv-a.
Sto je najbolje nema cimanja sa original ili ne igrama i sve igre su free ;)
--- Kraj citata ---
i na xboxu su sve free :D :D :D samo verbatimov dvd double layer i idemo :D
ubacis igru, nema losih portova, nema cekanja na crack, nema hoce li stopati, samo przis :D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju