Arenic medico je MAGNUS upakovan u ovu ambalazu i nista vise od toga jedino sto ce probati da ga prodaju kao novu ALPHU i kao skupu robu a ustvari dobijete unutra sve sto dobijete u magnusu...prosto koliko su providni jeste sto su stavili preparate poput salbutamol koji smo vidjali samo kod Magnusa i Swissa (isti proizvodjac je za oba bio)...Arenis je tvorevina jednog od dvojice vlasnika Magnusa (jedan u bekstvu drugi uradio Arenis)...MAGNUS=SWISS=ROYAL PHARM=ARENIS sve isto samo drugacija ambalaza...
Meni je licno fascintantno da uvek JEDAN koji prodaje jedno, a drugi drugo lupa ovakve gluposti.
Mislim, ti eto prodajes to iz Indije, dok ti narvno nije cilj da se pozitivno prica o drugom i onda ovakavke stvari
Ti si verovatno (nisam siguran gorance koliko si godina tada imao) ali 1999 god nisi imao vise od 5-6 god, kada se prvi put pojavila UG lab hemija. Onda nakon nekog vremena druga, pa treca, i onda sam 2000 god istu ali indenticnu PRICU kao sto si ti ovde napisao, cuo od momka koji je gurao british dragon, ali mu je konkurencija bio genesis, ali mi je prosto fascintatno kako se to glupo predanje prenosi od kolena do kolena.
I eto,. neki goran je na prst u guzicu sa nekim Bajom koji mu je izneo i preneo sve info iz prve ruke, i objasnio kako je njego ortak na robiji a taj koji je u bekstvu eto tebi bas slao SMS.. sa svim ovim sto si napisao
ili
ukoliko nije, a naravno da NIJE, posto si ti ovo cuo od nekom MIke, koji je povezan sa ZIkom, a preko kog se roba svera ko zna kojim putevima, pa je Priko rekao Ziki, da kae Miki pricu koju ce pricati krajnji dileri
ali nista to nije toliko ni bitno, koliko je meni ko je u ovome eto vec koliko dugo, fascinatna cinjenica da se istim recima koriste genercije i genercije dilera kako bi podistili konkrunenciju i slicno..
meni licno, presmesna prica....a vidi, sve i da je tacna, ne znam koja je poetna pricanja iste, osim sto je bitna informacija da li NESTO RADI ili JE SMECE
ovo sto si naveo o gubitku kvaliteta od pojave pa do nestanka......pa za to ne treba poznavati ni ziku, ni priku ni miku, vec je to logican sled dogadjaja od kada se krenulo sa UG labovima od pre Hrista Boga, i ne znam sta je tu novo i sta si novo otkrio.
Najvaznija stvar u necemu je da li nesto RADI i da ljudi ne budu otvarani na stolu kao sto sam ja bio...ne znam koja je poenta aposlutno bilo kakve price o bilo cemu...