Ostalo > Offtopic
Sta je s mozgom?
Spartak:
cak ni u americi situacija nije najsjajnija, ljudi rade kao personalni treneri, dizu kredite otvaraju suplement radnje, teretane...veoma mali broj ifbb pro takmicara moze da ucari neke pare od sponzorstva.
Milos-86:
--- Citat: Veljko1981 Novembar 26, 2012, 01:29:21 posle podne ---
--- Citat: petar90 Novembar 26, 2012, 11:03:36 pre podne ---meni samo nije jasno da li sam lepo razumeo poentu teme. ti si rekao da si imao 2 treninga u životu i sada si ukapirao da je to kul i svidja ti se da treniraš. i ti sada preispituješ gde su svi ljudi i zašto ne treniraju. a šta si ti radio do pre 2 treninga?
--- Kraj citata ---
x2
što se tiče OP
mnogo si svež druže
čekaj da počnu da te bole zglobovi, da ne možeš da hodaš od upale, da skontaš da bi bilo lepo da jedeš kilo mesa svaki dan ali nemaš lovu, da je prosečna kura = prosečna plata i naravno tu je uvek element socijalne osude, stereotipa koji ti se pripisuje kao nekome ko "trenira"
većini ljudi se ne sviđa teretana jer ništa nema preko veze, nego koliko uložiš toliko i dobiješ
to nije popularan mentalitet
--- Kraj citata ---
Hvala Veljko, odlican odgovor :)
Doduse socijalna osuda mi nikada nece biti jasna - oni koji dzabalebare troseci novac svojih roditelja osudjuju ljude koji se bore da dostignu svoje sportske ciljeve...
--- Citat ---većini ljudi se ne sviđa teretana jer ništa nema preko veze, nego koliko uložiš toliko i dobiješ
--- Kraj citata ---
"cale deder potplati trenera i jos po koga da mi srede neki strani klub"
urlich:
Trening je dobra stvar ali nema leba od toga mora malo pragmatican da se bude.
m.o.p:
Lijepo je tek kad se pocne da se trenira pa se vide neki pocetni rezultati koji brzo dodzu medzutim kasnije ti treba vise hrane,vise para,suplementa,pocnu te stizat povrede i godine onda se covjek vrati onome od cega je bjezao picu i kafanama.
cartell:
--- Citat: m.o.p Novembar 26, 2012, 05:54:26 posle podne ---onda se covjek vrati onome od cega je bjezao picu i kafanama.
--- Kraj citata ---
ih kafani se vratim stalno :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju